Lundebakken 21, 3210 Vejby

Indflytningsklart

Vi sælger alle boliger i Nordsjælland.

Vi tilbyder selvfølgelig en gratis salgsvurdering af din bolig. Så skal du bruge en ejendomsmægler i Gribskov eller det øvrige Nordsjælland, så kontakt Wilstrup Bolig på tlf. 8181 6767

Ejendomsmægler med høj kundetilfredshed
Ejendomsmægler som er fri og uafhængig
Ejendomsmægler med base i Helsingør men dækker hele Nordsjælland
Vi er uddannede ejendomsmæglere og har tilsammen mere end 30 års erfaring med boligsalget i Nordsjælland.

Se vores firmafilm eller læse mere om hvad vores kunder sige om os på Google.

I den eksklusive enklave Tisvildelund finder du Lundebakken 21.

Et super elegant og veludstyret hus med alt tænkeligt. Her er masser af varme, charme og romantik, og med den flotte brændeovn, kan sofatimerne altid akkompagneres af den hyggelige lyd af knitrende gløder.

Sommerboligen er indrettet med ikke mindre end 4 gode værelser, en stor og rummelig bagindgang med masser af skabsplads, et gæstetoilet og et lækkert badeværelse med spabad, bruseniche og sauna.

Godt køkken og en god rummelig stue, der smelter sammen med den elegante udestue på 30 kvm.
På terrassen udenfor har I de bedste muligheder for at slappe af og nyde solen til langt ud på aftenen. Haven er fuldstændig lukket. Der skal heller ikke glemmes de flotte fællesområder med tennisbaner, petanque og legeplads, der er til fri afbenyttelse, ja selv ejendommens forsikringer, tv kanalerne, snerydningen og meget mere er med i fællesudgifterne der blot er på 600 kroner om måneden. Det er virkeligt billigt. De monterede varmepumper sørger for god og rigelig varme (og kulde om sommeren) for en billig penge. Der er tænkt på alt.

Huset ligger tæt ved stranden og nærmeste supermarked nås på under ti minutter på cykel, mens I på otte kan nå hyggelige Tisvildeleje med caféer, isbarer, biograf og ikke mindst den gode badestrand.

Et perfekt eksklusivt område, perfekt også til udlejning , hvis du måtte ønske det.