Morelvej 4, 3230 Græsted

Skal du have solgt din bolig i Nordsjælland, så kontakt ejendomsmægler Wilstrup Bolig.

Vi er ejendomsmæglere med mange års erfaring (siden 1999). Se vores firmafilm som du finder på forsiden.

3-længet gård beliggende centralt i Græsted på en 1.752 m2 stor grund. Herligheden liggger for enden af lukket vej ud til et lille fællesareal.
Her får I mange m2 til prisen. Jf. BBR-ejermeddelelsen har denne smukke 3-længet gård et boligareal på 239 m2 + 73 m2 erhverv og hertil kommer 84 m2 bolig i et fritliggende anneks.

En drøm af en ejendom, hvis I er den store pladskrævende familie med brug for mange værelser. Her er nemlig:

2 stuer
9 værelser (et gennemgangsværelse og et værelse i anneks)
4 badeværelser (et i anneks)
Indendørs swimmingpool og sauna

Lyder det interessant så læs videre her, hvor vi vil beskrive indretningen: Fra den hyggelig lille gårdsplads træder man ind i husets entré. Herfra er der så adgang til et fint badeværelse med brus, ældre køkken, dejlig lys spisestue med trappe op til et soveværelse. Fra spisestuen er der adgang via franske døre ind til hygge stue med loft til kip og en værelsesafdeling bestående af 2 værelser og badeværelse med brus.
Endvidere forefindes et rummeligt værelse lige ved siden af spisestuen.
Bryggersrum med trappe til 1. salen, hvor der er mulighed for at have en ekstra stue eller et meget stort soveværelse. I øvrigt er der også et stort børneværelse.
Via et gennemgangsværelse, er der et badeværelse som fører ind til afdelingen med swimmingpool og sauna. For enden af dette dejlige rum er der endnu et værelse.
Annekset er pt. indrettet med thekøkken, badeværelse, og værksted. På første salen er der en fin stue.

En skøn ejendom, som rummer sjæl og charme og god atmosfære.