Humlebæk Strandvej 22, 3050 Humlebæk

SOLGT

Vi sælger boliger i Humlebæk og vi viser stolt byen frem. Agnieszka har boet i Humlebæk i mere end 8 år og har stor kærlighed til byen og området. Derfor er hun også den oplagte ejendomsmægler der bør vælges, når din bolig skal sælges i Humlebæk.

Vi tilbyder selvfølgelig en gratis salgsvurdering af din bolig. SÅ skal du bruge en ejendomsmægler i Humlebæk, så kontakt Wilstrup Bolig på tlf. 8181 6767

Ejendomsmægler med høj kundetilfredshed
Ejendomsmægler som er fri og uafhængig
Ejendomsmægler med base i Helsingør men dækker hele Nordsjælland
Vi er uddannede ejendomsmæglere og har tilsammen mere end 30 års erfaring med boligsalget i Nordsjælland.

Vi har lave afslag og korte salgstider. Og med et godt salgsresultat og samtidig god service, så har vi mange kunder, som har anbefalet os til andre samt skrevet en anmeldelse på Google.
Læs mere om os på hjemmesiden.Beskrivelse af ejendommen:
Lave ejerudgifter og lave varmeomkostninger. 6 værelser fordelt på 176 m2.
Er I den store pladskrævende familie, som har brug for mange værelser? Eller er I familien som generelt bare godt kan lide god plads? Nu har I muligheden for at købe denne dejlige bolig, som ligger centralt i naturskønne og rolige Humlebæk. Grunden er et kapitel for sig med smukke gamle buske og træer, baghaven er totalt ugenert i perioden, hvor alt er i flor. Samtidig er der sol fra formiddag til solnedgang. I forhaven, som ligger ud mod Strandvejen, er der plads til at parkere 2 biler under stor dobbelt carport.
Huset fremstår i rigtig fin stand, hvor man i sommeren 2017 har fået nyt tegltag med ekstra isolering, samtidig er der isoleret i etageadskillelsen i 2013. For ny køber, er der mulighed for at lave en lækker tagterrasse på ca. 24 m2.
Boligen er på hele 176 m2 + 9 m2 kælder og er indrettet således: Entré med klinkegulv og flot trappe til 1. sal, nedgang til lille men yderst praktisk kælder, hvor der er i dec. 2010 er installeret nyt naturgasfyr. I kælderen er der også vaskesøjle. Flot lyst køkken fra sommeren 2013 med lille spiseplads. I køkkenet er der klinkegulv (magen til entréen) med gulvvarme. Meget stor stue/spisestue med brændeovn og udgang til overdækket terrasse samt haven. Fint badeværelse med badekar, lille værelse/kontor, samt kæmpe soveværelse med adgang til lille værelse, som nemt kan omdannes til walk-in closet. Der er også udgang til østvendt terrasse. Det store soveværelse, vil også kunne gøres mindre og så i stedet gøre stuen endnu større.
Førstesalen rummer 3 værelser (oprindeligt 2 med stor repos), hvoraf det ene med terrassedør, hvor ny køber evt. kan opføre en sydvendt tagterrasse. Desuden rigtig fint badeværelse med nyt gulv, som er holdt i den oprindelige gamle stil.
Humlebæk er beliggende i Fredensborg kommune og har bl.a. den store fordel, at der er lave ejendomsskatter. Beliggenheden er for langt de fleste i top, da der er under min. 5 til skov, hundeskov, Øresund, indkøb, station, institutioner samt kun 30 minutter til København med Kystbanen.