Breine-Åsen 16, 3250 Gilleleje

Ejendomsmægler på Nordkysten

Skal du bruge en Ejendomsmægler i Gilleleje eller langs Nordkysten så kontakt ejendomsmægler Kasper Wilstrup fra Wilstrup Bolig på tlf. 8181 67676. Kasper har arbejdet med salg af sommerhus på Nordkysten siden 1999.

Ejendomsmægler med høj kundetilfredshed
Ejendomsmægler som er fri og uafhængig
Ejendomsmægler med stor erfaring
Ejendomsmægler med base i Helsingør men dækker hele Nordsjælland


Beskrivelse af den solgte bolig:

Smidstrup ca. 3 km. fra Gilleleje Havn: Her er det stilrene og velholdte svenske Annebergs hus på 50 m2 fra 1974 med lysindfald hele vejen rundt om træhuset. Sommerhuset ligger på en stor dejlig hjørnegrund med bl.a. kæmpe stor rododendron, træer, buske, lille havebassin og hæk/indhegning omkring ugenert for- og baghave. Der er carport og tre store redskabsskure i forhaven.

Kvarteret ånder af fred og ro, kun 10 minutters gang fra strand, indkøbs- og spisesteder med Gilleleje tre km borte.

Der er installeret varmepumpe, vaskemaskine, trægulv af god kvalitet i hele huset med paneler og mange stikkontakter, udskiftning af perforeret rude og topstyrede vinduer med termoruder i køkken og værelser. I badeværelset er der gulvvarme. Huset har været malet to gange siden 2010 både ude og inde.

I haven er en hel del træer blevet fældet og buske ryddet. Indtrykket er en tæmmet men storslået natur.

For den visionære er mulighederne mange.

Kontakt ejendomsmægler Kasper Wilstrup, Wilstrup Bolig, mobil: +45 28 39 10 59 for fremvisning af denne oase i Nordsjælland.