Mølledalen 16B, 3140 Ålsgårde

I behøver kun en grund til at bygge drømmehuset. Her kan drømmehuset bygges med udsigt til lille sø. Grunden er på 1.008 m2.

I behøver kun en grund til at bygge drømmehuset. Her kan drømmehuset bygges med udsigt til lille sø. Grunden er på 1.008 m2.

Ejendomstype 1: 150 kvm. valmhus fra kr. 1.950.000,-
Ejendomstype 2: 180 kvm. funkis hus fra kr. 2.600.000,-
Ejendomstype 3: 210 kvm. skagenshus fra kr. 2.650.000,-
Super dejligt område med mange smukke og arkitekttegnet huse beliggende på idyllisk lille grusvej med lille sø/lille gadekær. Ålsgårde er en hyggelig lille by, som byder på skøn natur i form af skov og hav. Langebro, hvor de lokale bader om sommeren er et dejligt samlingssted for mange. Derudover har Ålsgårde naturligvis et par gode indkøbssteder, "Bølgen" som er områdets kulturelle hus og så er der Nordkysthallen, hvor man kan dyrke diverse fritidsaktiviteter. Derudover er der kort afstand til institutioner.
Har man børn i skolealderen, så er der blot 5 minutters gang fra Mølledalen til skole.
Her har du chancen til at købe den sidste grund i et "gammelt" udstykket område, hvor grundene har god bevoksning. Så her er der altså ikke tale om et nyudstykket område på en tom mark. Grunden er udstykket fra naboejendommen og grundens areal udgør 1.008 m2.
Jf. Lokalplanen må der bygges 25% af grundens størrelse.
Grunden støder op mod marker, som står overfor at blive udstykket, så man kommer til at bo i et område, hvor der højst sandsynlig kommer til at bo mange børnefamilier med legepladser og grønne arealer.
Området kan sagtens bære, at du bygger et eksklusivt hus.