Teglgårdsvej 619, 3. tv., 3050 Humlebæk

SOLGT

Vi sælger boliger i Humlebæk og vi viser stolt byen frem. Agnieszka har boet i Humlebæk i mere end 8 år og har stor kærlighed til byen og området. Derfor er hun også den oplagte ejendomsmægler der bør vælges, når din bolig skal sælges i Humlebæk.

Vi tilbyder selvfølgelig en gratis salgsvurdering af din bolig. SÅ skal du bruge en ejendomsmægler i Humlebæk, så kontakt Wilstrup Bolig på tlf. 8181 6767

Ejendomsmægler med høj kundetilfredshed
Ejendomsmægler som er fri og uafhængig
Ejendomsmægler med base i Helsingør men dækker hele Nordsjælland
Vi er uddannede ejendomsmæglere og har tilsammen mere end 30 års erfaring med boligsalget i Nordsjælland.

Vi har lave afslag og korte salgstider. Og med et godt salgsresultat og samtidig god service, så har vi mange kunder, som har anbefalet os til andre samt skrevet en anmeldelse på Google.
Læs mere om os på hjemmesiden.


Her får du/I chancen for at købe en dejlig lys lejlighed, som ligger øverst i bebyggelsen (3. sal), hvorfra der er fin udsigt over området.
Lejligheden fremstår i rigtig fin stand og er indrettet som følgende: Entré med kondens tørretumbler, fra entréen er der adgang til lejlighedens flotte, nyere badeværelse med gulvvarme og brus. Fra entréen går man også lige ind i lejlighedens hjerterum, hvor opholdsstue og køkken ligger i hver sin ende af lejligheden, hvilket gør, at der er godt lysindfald og gennemlys i dette dejlige opholdsrum. I stuen har man indrettet med både spiseplads og sofaarrangement og samtidig er der udgang til sydvestvendt altan. Fra stuen er der indgang til lejlighedens store soveværelse.
Sælger har renoveret lejligheden i 2006, hvor der er opsat nye indvendige døre, lagt nye ask parket gulv i køkken/alrum og nyt køkken. Selvom det efterhånden er 13 år siden, fremstår lejligheden fortsat i rigtig pæn og indflytningsklar stand. Lejlighedens badeværelse er fra 2012.
Teglgårdsvej ligger blot 10 min. fra strand og den gamle charmerende del af Humlebæk med bl.a. Sletten havn. Der er 10 min. gang til stationen med togforbindelse mod København samt Helsingør. Humlebæk er fyldt med indkøbs muligheder med et stort indkøbscenter og små butikker på Strandvejen.

Ring 28432980 til ejendomsmægler Agnieszka C. Wilstrup for at aftale til fremvisning.