Hejrevej 4A, 3120 Dronningmølle

Ejendomsmægler Dronningmølle

Skal du bruge en ejendomsmægler i Dronningmølle eller langs den øvrige del af Nordkysten så kontakt ejendomsmægler Wilstrup Bolig på tlf. 8181 67676.
Ejendomsmægler med høj kundetilfredshed
Ejendomsmægler som er fri og uafhængig
Ejendomsmægler med stor erfaring
Ejendomsmægler med base i Helsingør men dækker hele NordsjællandBeskrivelse af den solgte bolig:

Solbadning fra morgen til aften. Ældre udstykning med små hyggelige grusveje.
Måske et af områdets bedst beliggende sommerhuse, højt hævet og med udsigt til lille mark/fold. Samtidig en meget solrig grund, da der ikke er nogen store træer mod øst eller vest. Det er et charmerende og attraktivt sommerhusområde med små hyggelige grusveje og lille fællesareal. Kort afstand til skønneste sandstrand.
Blot 10 min. gang fra sommerhuset kommer man til det fredede smukke landskab kaldet Ruslands Bakker, hvor Rudolf Tegners Museum og Statuepark er beliggende. Enestående natur med lyngklædte hedeområde og med Dronningmølle Strand i baggrunden. Dronningmølle byder på flere små hyggelige spisesteder, minigolf, isbod, indkøbsmulighed i NETTO og stationsbræt, hvor toget kører mellem Helsingør og Gilleleje.
Sommerhuset er istandsat over de sidste 3 år med bl.a. nyt tagpap 2018, nye tagrender og nedløbsrør 2018, ny terrasse 2018, ny træbeklædning på over halvdelen af huset (syd og vestvendt).
Sommerhuset er på 88 m2 og indeholder: Møblerbar entré med brændeovn. I entréen er der mulighed for indretning af ekstra værelse. Lyst og rummeligt soveværelse med terrassedøre ud til kæmpe terrasse. Dejlig lys stue med udgang til terrassen. Lyst ældre køkken med god spiseplads. Endvidere børneværelse med køjeseng. Pænt badeværelse med gulvvarme. Lille bryggersrum med vaskemaskine.
Har du planer om at udleje dit sommerhus i perioder af året, så kan dette nemt gøres.