Engsvinget 21, 3200 Helsinge

SOLGT

Vi sælger boliger i Nordsjælland.

Vi tilbyder selvfølgelig en gratis salgsvurdering af din bolig. SÅ skal du bruge en ejendomsmægler i Nordsjælland, så kontakt Wilstrup Bolig på tlf. 8181 6767.

Ejendomsmægler med høj kundetilfredshed.
Ejendomsmægler som er fri og uafhængig.
Ejendomsmægler med base i Helsingør men dækker hele Nordsjælland.
Vi er uddannede ejendomsmæglere og har tilsammen mere end 30 års erfaring med boligsalget i Nordsjælland.

Vi har lave afslag og korte salgstider. Og med et godt salgsresultat og samtidig god service, så har vi mange kunder, som har anbefalet os til andre samt skrevet en anmeldelse på Google.
Læs mere om os på hjemmesiden.


SOM AT BO I NYT HUS MIDT I NATUREN OG ALLIGEVEL CENTRALT I HELSINGE
Ja, selvom der står 1962 i opførelsesåret, kommer I til at bo i et nærmest nyt hus beliggende på en lille lukket vej i en gammel udstykning centralt i Helsinge, blot 5 min. gang til stationen og 7 min. gang til gågade. Her er meget fredeligt og en skøn udsigt til hestefold og skov. Denne kombination af "nybyggeri", central beliggenhed og udsigt til skov og hestefold, er netop helt unik for ejendommen, som skal opleves "live".
Ejendommen er på 105 m2 og eftersom sælger har ændret på planløsningen og inddraget fordelingsgangen i stuearealet, så har man virkelig en effektiv udnyttelse af hver én kvadratmeter. Alt er lyst og lækkert og der er masser af lysindfald fra store vinduer og flere dobbelte terrassedøre - samtidig er der en fantastisk udsigt til naturen, som kan nydes både inde fra husets opholdsrum og den kæmpe store træterrasse.
Indretningen er som følgende: Klinkebelagt entre med spot i loft, klinkebelagt praktisk bryggersrum med vaskesøjle og spot i loft, lækkert badeværelse med stor bruseniche og spot i loft. Stilrent køkken som ligger i åben forbindelse til stor lys stue. Stuen kan indrettes med spise- og sofaafdeling. Der er endnu en stue på ca. 13 m2, som alternativt til f.eks. TV-stue kan indrettes som forældresoveværelse. Endvidere er der 2 gode børneværelser.
Hvem drømmer ikke om et vedligeholdelsesfrit hus, hvor der intet skal gøres de første mange år? Tilstandsrapport og el-rapport er stort set fejlfri. Sælger udbedrer den eneste K2-skade som står i tilstandsrapporten.
Helsinge ligger i det naturskønne Nordsjælland med blot 12 km. til en af de bedste strande ved Tisvildeleje og blot 15 km. til Hillerød by, som kan betragtes som hovedstaden i Nordsjælland.