Traneholmen 40, 3460 Birkerød

SOLGT

Vi sælger boliger i Nordsjælland.

Vi tilbyder selvfølgelig en gratis salgsvurdering af din bolig. SÅ skal du bruge en ejendomsmægler i Nordsjælland, så kontakt Wilstrup Bolig på tlf. 8181 6767.

Ejendomsmægler med høj kundetilfredshed.
Ejendomsmægler som er fri og uafhængig.
Ejendomsmægler med base i Helsingør men dækker hele Nordsjælland.
Vi er uddannede ejendomsmæglere og har tilsammen mere end 30 års erfaring med boligsalget i Nordsjælland.

Vi har lave afslag og korte salgstider. Og med et godt salgsresultat og samtidig god service, så har vi mange kunder, som har anbefalet os til andre samt skrevet en anmeldelse på Google.
Læs mere om os på hjemmesiden.


En luksusombygning og totalrenovering i millionklassen, gør dette "Johan Christensens Hus" til et helt igennem unikt og særdeles skønt hus, som vil tiltale langt de fleste. Ejendommen blev i 2016 totalrenoveret fra A til Z og samtidig blev huset udvidet. Alt indvendigt er udskiftet og der er en fantastisk rød tråd i materialevalget i hele huset. Gulvet har været udgravet til fundament, for optimal isolering. Alle vægge og lofter er maksimalt isoleret, ligesom at der er etableret nye kloaker, el, stikledning og vand. Så man kan roligt sige, at her får man et opdateret moderne og tidløst hus, som har en perfekt planløsning.
De 158 m2 har følgende indretning: Entré og fordelingsgang med klinkegulv, lækkert badeværelse med brus, lille gæsteværelse/kontor og dejligt børneværelse. Begge med udgang til morgenterrasse. En pragtfuld stor stue med 4 store dobbelte døre ud til 120 m2 terrasse i hårdt træ. I den ene ende af stuen er der adgang til endnu et stort børneværelse med dobbelte terrassedøre ud til haven og i den anden ende af stuen er der adgang til en lækker forældre afdeling. Stuen er i øvrigt opdelt med sofaarrangement i den ene ende og et kæmpe spisebordsarrangement centralt i huset, som er familiens samlingsplads og hjerterum. Fra det kæmpe spisebord har du overblikket over stuen, terrassen og haven og samtidig til et lækkert køkkenområde. Køkkenet, der ligger i åben forbindelse til stuen, er med store udtræksskuffer og holdt i et stilrent design. Forældreafdelingen er med soveværelse og et utroligt dejligt badeværelse med dobbelte døre ud til det fri. Ydermere rummer huset et praktisk og stort bryggers med ovenlysvindue og egen indgang. Bryggerset er naturligvis udstyret med vaskesøjle og mange skabe.
I 2018, blev der bygget et 15m2 godt isoleret udhus med varme. På bagsiden af udhuset, grænsende helt op til skoven, er der installeret udendørs brus med varmt vand.