Gl Amtsvej 9A, 3450 Allerød

SOLGT

Vi sælger boliger i Nordsjælland.

Vi tilbyder selvfølgelig en gratis salgsvurdering af din bolig. SÅ skal du bruge en ejendomsmægler i Nordsjælland, så kontakt Wilstrup Bolig på tlf. 8181 6767.

Ejendomsmægler med høj kundetilfredshed.
Ejendomsmægler som er fri og uafhængig.
Ejendomsmægler med base i Helsingør men dækker hele Nordsjælland.
Vi er uddannede ejendomsmæglere og har tilsammen mere end 30 års erfaring med boligsalget i Nordsjælland.

Vi har lave afslag og korte salgstider. Og med et godt salgsresultat og samtidig god service, så har vi mange kunder, som har anbefalet os til andre samt skrevet en anmeldelse på Google.
Læs mere om os på hjemmesiden.Beskrivelse af den solgte ejendom:

Forurening i erhvervsdelen og nabo til S-toget.
200 m2 bolig + 180 m2 erhverv.
(5 værelser + 2 badeværelser i boligdelen).

Et vel af muligheder for handymanden eller bare den pladskrævende som virkelig har brug for meget opbevaringsplads. De i alt 380 m2 er beliggende på en grund på 1.295 m2, som ligger på en lille hyggelig vej blot 300 meter fra Allerød Centrum og kun 100 meter til skovområde, som fører helt til Hillerød.
Grunden er med en skøn ugenert have, hvor der kan spille havespil og afslapning med familien.

Sælgerne har ejet ejendommen siden 2002.

Boligdelen har følgende indretning: Entre, soveværelse med adgang til pænt badeværelse med både brus og spabad, forstue, stor opholdsstue, pænt køkken med spiseplads, bryggersrum, fordelingsgang til 4 gode værelser, hvoraf de 2 af dem har udgang til baghaven.
Erhvervsdelen, som ligger ud mod S-toget, har et stort hobbyrum/gildesal derudover er der 3 store rum med højt til loftet 3 garageporte. Hvad alt denne plads skal benyttes til, har du måske selv en ide om.

Orientering: Omkring i år 2004 søgte man hos Allerød Kommune tilladelse til at omdanne en del af erhvervet til beboelse. Før denne anvendelsesændring kunne tillades skulle der foretages prøver og undersøgelser, om hvorvidt det var sundhedsskadeligt at bo i huset. Denne undersøgelse blev endelig foretaget i 2008, hvor konklusionen var, at det IKKE er sundhedsskadeligt at bo i huset, hvorfor Allerød Kommune gav tilladelse til anvendelsesændringen til bolig.

Ring tlf. 2830 1059 til ejendomsmægler Kasper Wilstrup, hvis du vil se ejendommen.