Grønnehavevej 11, st. tv., 3000 Helsingør

Ejendomsmægler Helsingør

Vi sælger boliger i Helsingør Kommune

Vi tilbyder selvfølgelig en gratis salgsvurdering af din bolig. SÅ skal du bruge en ejendomsmægler i 3000 Helsingør, så kontakt Wilstrup Bolig på tlf. 8181 6767.

Ejendomsmægler med høj kundetilfredshed.
Ejendomsmægler som er fri og uafhængig.
Ejendomsmægler med base i Helsingør men dækker hele Nordsjælland.
Vi er uddannede ejendomsmæglere og har tilsammen mere end 30 års erfaring med boligsalget i Nordsjælland.

Vi har lave afslag og korte salgstider. Og med et godt salgsresultat og samtidig god service, så har vi mange kunder, som har anbefalet os til andre samt skrevet en anmeldelse på Google.
Læs mere om os på hjemmesiden.

Beskrivelse af den solgte bolig:
2 værelses lejlighed i indflytningsklar stand i sund og veldrevet andelsboligforening.
Er du til gåture langs stranden eller Helsingørs pulserende byliv? Så får du det hele her. Gummistranden ligger blot 150 meter fra lejligheden, alt i gå afstand strandpromenaden, Kronborg slot, Kulturværftet og Helsingør centrum. ~
Bygningen er opført i 1917 med røde mursten og rødt tegltag. Bygningen er i gennem de seneste år renoveret med bl.a. nye vinduer, nyt tag og vaskekælder.
Lejligheden er består af en stor lys stue med plads til sofa- og spiseafdeling med udsigt til den gamle stationsbygning. Stuen har original stuk. Stort soveværelse med indbygget skab. Plankegulvet i stuen og soveværelset er slebet og fremstår i pæn stand. Køkken og badeværelse er ligeledes renoveret og fremstår i pæn og moderne stand. Opvaskemaskinen er fra 2016 og Køle/fryseskab fra 2018.
Lejligheden byder endvidere på eget loftsrum, fælles gårdhave, vaskekælder og fri parkering.
Der foreligger en meget udførlig vurderingsrapport.