Byåsen 45, Rødkilde, 3250 Gilleleje

Ejendomsmægler Gilleleje

Skal du bruge en ejendomsmægler i Gilleleje eller langs den øvrige del af Nordkysten så kontakt ejendomsmægler Wilstrup Bolig på tlf. 8181 67676.
Ejendomsmægler med høj kundetilfredshed
Ejendomsmægler som er fri og uafhængig
Ejendomsmægler med stor erfaring
Ejendomsmægler med base i Helsingør men dækker hele Nordsjælland


Beskrivelse af den solgte bolig:


Mulighed for hurtig overtagelse. Velholdt og flot tilstandsrapport.
Et af nordkystens absolut skønneste sommerhusområder, tæt på alt men alligevel i stille og fredelige omgivelser på små hyggelige veje. Munkerup ligger mellem Hornbæk og Gilleleje og blot blot 1,5 km. fra Dronningmølle hvor der både er indkøbsmuligheder og et fint udvalg af spisesteder samt minigolfbane mm.
Stranden er helt fantastisk i Munkerup, her er både sand og sten. Udsigten ind over bugten til Dronningmølle og med Hornbæk i horisonten. Her er ingen offentlige parkeringspladser så stranden benyttes kun af de lokale fra området.
Baglandet er med landlig idyl, blot 800 meter fra Bysen 45 ligger der en lille gård hvor man kan købe friske æg. Fortsætter man ud af markvejen kommer man til et af de højeste punkter i Nordsjælland - en betagende udsigt som skal opleves.
Sommerhuset er et træhus fra 1974 som løbende er moderniseret og passet og plejet. Sommerhuset har en skøn stemning med bl.a. fine fyrtræsgulve og flotte træpaneler på væggene. Her er en ganske god loftshøjde.
Sommerhuset har et bebygget areal på 79 m2, hvoraf de 3 m2 er registeret som et udhus. Dog har sælger inddraget dette areal til soveværelset, men dette er ej registeret godkendt hos myndighederne.
Huset er indrettet således: Lys og rummelig entré, lille kammer med 2 sovepladser, lækkert badeværelse med gulvvarme, hængetoilet og bruseniche, stort dejligt soveværelse med udgang til have. Fint køkken med udgang til terrasse. Køkkenet ligger i åben forbindelse ind til den store stue. I stuen er der brændeovn og udgang til terrasse. Fra stuen er der adgang til husets 3. værelse.
Haven er virkelig skøn. Total ugenert med bl.a. gamle frugttræer og 2 store flotte vandgrand.
Er det her du skal holde ferier og weekender?
SAGT AF SÆLGER;
Fantastisk præsentation, super dygtig ejendomsmægler. Jeg vil klart anbefale Wilstrup Bolig til alle som står overfor at skulle vælge en dygtig ejendomsmægler til salget af deres hjem.

Jeg giver 10 ud af 10 stjerner