Skibsegen 34, 3070 Snekkersten

Ejendomsmægler Snekkersten

Skal du bruge en Ejendomsmægler i Snekkersten eller Helsingør Kommune så kontakt Wilstrup Bolig på tlf. 8181 67676.

Ejendomsmægler med høj kundetilfredshed
Ejendomsmægler som er fri og uafhængig
Ejendomsmægler med stor erfaring
Ejendomsmægler med base i Helsingør men dækker hele Nordsjælland


Beskrivelse af den solgte bolig:

Her har du chancen for at købe et nyere og moderne hus med gulvvarme overalt, en børneafdeling og forældreafdeling i hver sin ende af boligen. Boligen er beliggende i et dejligt og børnevenligt villakvarter med små lukkede veje. Området blev udstykket i 2002.

Villaen er opført som et vinkelhus i 2002 og har et boligareal på 122 m2 og beliggende på en lille fin grund på 390 m2 ud til marker. Villaen er indrettet med: Entre med klinker. Praktisk brygges med vaskemaskine og tørretumbler samt skabsvæg og grovkøkken. Dejligt stort køkken/alrum med plads til mange gæster. Fra alrummet er der dobbeltdøre ud til haven. 2 gode børneværelser med adgang til dejligt badeværelse. I modsat ende af køkken/alrummet finder du forældreafdelingen, som også har sit eget badeværelse. Husets hjerterum må være den lyse stue med loft til kip og de store vinduespartier samt dobbelt terrassedør. Fra stuen er der udsigt til åbne marker.
Ydermere er der en dobbeltcarport på 38 m2 som er opført i 2008 samt et udhus på 6 m2.~

Inden for kort afstand ligger indkøb, skov, stand og motorvej: Der er kun 5 min. til Prøvestenscentret med de mange butikker, så der er mange indkøbsmuligheder indenfor kort afstand. Hører du blandt dem som kan lide at løbe i skov, så er der blot 1,5 km til Nyrup Hegn. Holder du af en dukkert i vandet, så kan du cykle til stranden i Snekkersten som ligger 2 km. fra ejendommen. Ligger din arbejdsplads ind mod København, så kan du glæde dig over, at det kun tager 5 min. at komme til motorvejen.

Kom og se denne skønne bolig, ring til Wilstrup Bolig på tlf. 8181 6767 og bestil tid til en fremvisning