Skovåsen 21, 3250 Gilleleje

Ægte sommerhus stemning

Munkerup er et helt fantastisk sommerhusområde på Nordkysten, beliggende mellem Hornbæk og Gilleleje. Her er skøn naturlig, rigt dyreliv og fredeligt både sommer og vinter. Men blot 2 km. herfra sommerhuset står man midt i Dronningmølle, hvor der både er indkøbsmuligheder, restauranter, minigolf og en suveræn badestrand.

Dette charmerende og meget velholdte sommerhus ligger højt hævet og med kig ud over området. Grunden er med fin bevoksning men fortsat meget solrig. Der er flere skønne ugenerte solrige terrasser rundt om huset. Og i haven er der bålsted. Fra ejendommen er der ca. 10 minutters gang til den skønne lokale badestrand, som nærmest kun benyttes af de lokale.

Sommerhuset er et klassisk Jeppesen Hus opført i blokhusbrædder. Her er virkelig en skøn stemning som skal opleves. Huset er indrettet med entre med klinker, lyst lille fint flisebadeværelse, pænt køkken med udsigt over haven hvor der ofte er et rigt fugleliv. Lille kammer. Skøn stor vinkelstue med udgang til 2 terrasser og havestue. Den store stue er sommerhusets hjerterum, hvor der er loft til kip, varmepumpe, brændeovn og store vinduespartier med udsigt over haven. Stuen er opdelt med sofaarrangement og spisestue. Stort soveværelse med skabe og udgang til havestue. Fra den dejlige og praktiske havestue er det adgang til sommerhusets 3. værelse.

På grunden er der ydermere en gæstehytte og redskabsskure samt en carport.

Et virkeligt hyggeligt og dejligt sted med hele 8 sovepladser (inkl. 2 i gæstehytten).