Gurrevej 524C, 3080 Tikøb

Ejendomsmægler Tikøb

Skal du bruge en Ejendomsmægler i Tikøb eller det øvrige Nordsjælland så kontakt ejendomsmægler Wilstrup Bolig på tlf. 8181 67676.

Ejendomsmægler med høj kundetilfredshed
Ejendomsmægler som er fri og uafhængig
Ejendomsmægler med stor erfaring
Ejendomsmægler med base i Helsingør men dækker hele Nordsjælland


Beskrivelse af den solgte bolig:


Vil man gerne bo fredeligt og naturskønt og samtidig have gode naboer omkring sig, er Gurrelund en oplagt og karakterfuld mulighed. Du kan nu købe et dejligt lille enderækkehus her. Bebyggelsen rummer 16 varierede boliger med en skøn blanding af mennesker i alle aldre. Man mærker straks ved indkørslen, at stedet besidder en særlig stemning som det ligger der mellem marker, tæt på skov og midt i sin egen skånende park med stor plæne, sø og fritstående træer.

Fra den fælles indkørsel med parkering krydser man den hyggelige gårdhave for at ankomme til bebyggelsens bedst placerede bolig med fri udsigt til parken og udgang til egen lille have.
Gavlboligen er på 88 m2 plus hems og består af stueetage, første sal og hems. I stueetagen kommer man fra entreen ind i køkkenet. Det er lyst og venligt, med plads til en hyggelig spiseplads og to store vinduer med udsigt til de grønne områder. Fra køkkenet er der adgang til en velproportioneret og højloftet spisestue med synlige loftsbjælker. Dertil en brændeovn og et mindre pulterrum under trappen. Fra spisestuen er der vindue til parken og udgang til den private flisebelagte have. - Ingen genboer eller naboer i sigte - ren landlig idyl.

Førstesalen er lys og luftig med loft til kip, det store vindue i gavlen og de fritliggende spær giver rummet karakter og inspiration til indretningen. Veluxvinduerne i det skrå loft kaster et flot lys rundt i rummet. Fra førstesalen er der trappe til hemsen, der fx kan bruges som soveplads eller arbejdsplads. Der er fra hele rummet en fantastisk udsigt ud over parken og de bagvedliggende marker og skoven ved Gurre Sø.
Fra entreen er der desuden adgang til det rummelige flisebadeværelse med gulvvarme.

Til lejligheden hører fælles cykelkælder, eget kælderrum og egen carport.

Tikøb er en hyggelig lille by med et tæt sammenhold. Der er både kirke, skole, børneinstitutioner, supermarked, bager og slagter og et væld af spændende foreninger og aktiviteter.

Alt i alt en unik bolig i et spændende område, en velfungerende ejerforening med godt fællesskab og en fornuftig økonomi med lave fællesudgifter.