Toftevej 2, 3060 Espergærde

Ejendomsmægler Espergærde

Skal du bruge en Ejendomsmægler i Espergærde eller Helsingør Kommuneså kontakt Wilstrup Bolig på tlf. 8181 67676.

Ejendomsmægler med høj kundetilfredshed
Ejendomsmægler som er fri og uafhængig
Ejendomsmægler med stor erfaring
Ejendomsmægler med base i Helsingør men dækker hele Nordsjælland


Beskrivelse af den solgte bolig:


Mulighed for at bo 2 generationer sammen. 243 etagemeter + havestue + garageanlæg + udhus

Her får du en enestående mulighed for at erhverve en smuk og charmerende murermestervilla fra 1928, som frem til dato kun har været ejet af 2 familier. Ejendommen har været anvendt af 2 generationer og dette kan man enten fortsætte med, eller ombygge ejendommen til en drømmebolig for den pladskrævende familie.
Herligheden ligger i hjertet af det gamle Espergærde. En absolut attraktiv beliggenhed med meget kort afstand til strand, havnemiljø, hyggelige spisesteder og skoven ved Egebæksvang.

Villaen er indrettet med 2 separate lejligheder samt en højloftet kælder som ligger i niveau med Toftevej, herfra er også entreen til villaen. Så her har I muligheden for at bo 2 generationer sammen. Alternativet for den pladskrævende familie kan lejlighederne sammenlægges til en stor villa.

Ejendommen er indrettes således: Entré til fælles trappeopgang, 2 gode og lyse disponible rum i den højloftet kælder, thekøkken, badeværelse, separat toilet, hobbyrum og "slyngelstue" med bar.
Stuelejligheden er indrettet fordelingsgang, toilet, stort lyst soveværelse, stor stue, lyst køkken/alrum med adgang til lille bruserum. I forlængelse af køkken/alrummet ligger et lille værelse. Endvidere er der udgang til stor havestue.
Førstesalen er indrettet med lille fordelingsgang med toilet, pænt og moderne køkken med gaskomfur, stort lyst soveværelse samt en meget stor dejlig stue.

Ydermere forefindes garageanlæg er på 47 m2 samt et lille udhus hvor der er installeret et primitivt køkken. Udhuset ligger i forlængelse af meget hyggelig forhave med sydlandsk stemning.

Ejendommen sælges som en samlet enhed - Istandsættelse og modernisering må forventes.