Teglgårdsvej 523, 2. TV., 3050 Humlebæk

Ejendomsmægler Humlebæk

Vi sælger boliger i Humlebæk og vi viser stolt byen frem. Agnieszka har boet i Humlebæk i mere end 8 år og har stor kærlighed til byen og området. Derfor er hun også den oplagte ejendomsmægler der bør vælges, når din bolig skal sælges i Humlebæk.

Vi tilbyder selvfølgelig en gratis salgsvurdering af din bolig. SÅ skal du bruge en ejendomsmægler i Humlebæk, så kontakt Wilstrup Bolig på tlf. 8181 6767

Ejendomsmægler med høj kundetilfredshed
Ejendomsmægler som er fri og uafhængig
Ejendomsmægler med base i Helsingør men dækker hele Nordsjælland
Vi er uddannede ejendomsmæglere og har tilsammen mere end 30 års erfaring med boligsalget i Nordsjælland.

Vi har lave afslag og korte salgstider. Og med et godt salgsresultat og samtidig god service, så har vi mange kunder, som har anbefalet os til andre samt skrevet en anmeldelse på Google.
Læs mere om os på hjemmesiden.

Beskrivelse af den solgte lejlighed:
Nu har du muligheden for at købe malerens egen lejlighed, hvor der er gjort ekstraordinært meget ved finish - de gamle betonlofter er spartlet og fremstår i dag med en fin glat overflade, væggene er pudset, en væg i stuen er spartlet op som et kunstværk, gulvene er malet - alt i alt en rigtig god oplevelse at komme ind i denne fine lejlighed.

Lejligheden indeholder: Stor entré med skabe, fint badeværelse med badekar, lyst køkken med udsigt til grønne fællesarealer. Fra køkkenet er der åbnet op imod stuen, hvilket gør, at man har gennemlys i lejligheden. Stuen er rummelig og kan nemt indrettes med spiseafdeling og sofaarrangement. Fra stuen er der udgang til hyggelig sydvestvendt altan. Endvidere forefindes et godt soveværelse.

Teglgårdsvej ligger blot 10 min. fra strand og den gamle charmerende del af Humlebæk med bl.a. Sletten havn. Der er 10 min. gang til stationen med togforbindelse mod København samt Helsingør. Humlebæk er fyldt med indkøbs muligheder med et stort indkøbscenter og små butikker på Strandvejen.

Ring 28432980 til ejendomsmægler Agnieszka C. Wilstrup for at aftale til fremvisning.