Jernbane Alle 56, st., 3060 Espergærde

Se 3D præsentationenSmuk villalejlighed nær skov, strand, indkøb og station.
I den gamle del af Espergærde ligger denne charmerende ejendom opført i 1902, som er opdelt i 2 lejligheder. Du har nu muligheden for at erhverve den store flotte stuelejlighed, som rummer 168 m2 bolig + 54 m2 kælderrum - hertil carport på 20 m2 samt brugsret til størstedelen af den skønne have.
Lejligheden er indrettet således: Indgang til dejlig lyst rum, lille værelse, fint køkken hvorfra der udgang til sydvest vendt overdækket terrasse, stor smuk spisestue med flot roset i loftet, lys opholdsstue med udgang til egen terrasse, skøn pejsestue hvorfra der er indgang til lejlighedens store soveværelse hvor der er dobbeltdøre ud til lille morgenterrasse. Fra soveværelset er der endvidere adgang til badeværelset
Nedgang til kælderen finder man i opgangen, som deles med overboen. I opgangen er der desuden også et fælles badeværelse som man har brugsret til. I kælderen er der vaskemaskine, ældre badeværelse samt et fint disponibelt rum.
Fordelingstal for lejligheden 70%
Detaljer: Flotte sildebens parket gulve i de 3 stuer. Højt til loftet. Gamle fyldningsdøre.

Skulle man have interesse i hele ejendommen, så er der også mulighed for at købe 1. salen. Samlet pris for hele ejendommen på de 243 m2 bolig er kr. 5.400.000,-.