Nørrevænget 15, 3070 Snekkersten

Ejendomsmægler Snekkersten

Skal du bruge en ejendomsmægler i Snekkersten eller Helsingør Kommune så kontakt Wilstrup Bolig på tlf. 8181 67676.
Ejendomsmægler med høj kundetilfredshed
Ejendomsmægler som er fri og uafhængig
Ejendomsmægler med stor erfaring
Ejendomsmægler med base i Helsingør men dækker hele Nordsjælland

Beskrivelse af den solgte bolig:Nørrevænget er én af Snekkerstens mest eftertragtede områder og det kan man godt forstå. Allerede i 1936 var denne beliggenhed attraktiv som sommerhusområde der blev benyttet af velhavende københavnerne. Her er ren idyl på den lille hyggelige stillevej som ligger højt hævet over Øresund. Blot 7 min. gang fra ejendommen står man i vandkanten. For et årligt gebyr på kr. 500,- har man som ejer af Nørrevænget 15 mulighed for at benytte Snekkersten badelaug hvor der bl.a. er sauna.
Så snart du kommer ind af havelågen mærker man hurtigt at her er rigtigt dejligt at være. Grunden er~ugenert med høje smukke træer mod nordøst. Haven er anlagt med et stort græsareal og flere solkroge. På den 50 m2 store terrasse, hvor man nærmest har sydlandsk stemning, er der flot udsigt over området og til Øresund.
~
I 1936 blev et solidt og charmerede murstenshus opført som senere hen ændrede status til helårsbeboelse og i 1977 fik huset en tilbygning så man i dag har 202 etagemeter hvoraf 151 er godkendt til beboelse.~~
Ejendommen er indrettet således: Entré med adgang til et pænt flisebadeværelse med gulvvarme og brus. Et lyst og funktionelt køkken. Dejligt soveværelse med udsigt til Øresund. Meget stor og indbydende stue med bl.a. brændeovn og store skydedøre ud mod en lille terrasse. Her føles det som at være tæt på naturen med udsigt til de smukke gamle træer. Fra stuen er der trappe til underetagen som også har sin egen direkte indgang. Perfekt som teenager/børneafdeling, eller for parret der ønsker mere end et hjemmekontor. Her er en lille forstue med adgang til 2 gode værelser, begge med udgang til haven. Der er endvidere et fint badeværelse med badekar. Ydermere forefindes flere gode disponible rum i kælderarealet som ligger under det gamle hus fra 1936.
~
Som sagt er denne beliggenhed særdeles attraktiv, da man har den skønne natur lige rundt om hjørnet om man skal en tur til vandet eller i skoven.
Et skønt sted hvor de fleste familier vil stortrives. Indenfor en radius af 1- 2 kilometer findes der 3 skoler,~ gymnasium, flere vuggestuer og børnehaver, ja og sågar en biograf.Området er omkranset af hav, strand og skov, og der er samtidig kort afstand til den~gamle charmerende handelsby Helsingør med mange specialforretninger,~hyggelige cafeer og spisesteder. Tager I Kystbanen kan I være på Hovedbanegården i København på ca. 40 min.
Ring og aftalt tid til en personlig fremvisning.