Kringelholm 58, 3250 Gilleleje

Ejendomsmægler Gilleleje

Skal du bruge en ejendomsmægler i Gilleleje eller langs den øvrige del af Nordkysten så kontakt ejendomsmægler Wilstrup Bolig på tlf. 8181 67676.
Ejendomsmægler med høj kundetilfredshed
Ejendomsmægler som er fri og uafhængig
Ejendomsmægler med stor erfaring
Ejendomsmægler med base i Helsingør men dækker hele Nordsjælland


Beskrivelse af den solgte bolig:
Lækkert dobbeltmuret villa opført i bedste materialer - glaseret tegltag, kobber tagrender og nedløbsrør, vinduer og døre i mahogni træ, sildebensparket gulv i egetræ og gulvvarme i hele stueplanet og på hele 1.sal.

En virkelig dejlig villa som de fleste vil elske at bo i.

Områder er børnevenligt med kort afstand til fodboldbane, idrætshaller, indkøb, institutioner, skole og så ligger trinbrættet Stæremosen under 50 meter fra ejendommen så man nemt og hurtigt kan tage toget til Gilleleje centrum og Hillerød Centrum, eller modsat vej mod Helsingør Centrum.
I Gilleleje Centrum finder du ægte havnemiljø, hyggelige restauranter, levende butiksmarked og KulturHavnen Gilleleje med biograf, musiksteder, bar & café, bibliotek og et utal af kultur seværdigheder.
Dagligvare indkøb foretages let i Supermarkedet, kun ca. 1000 meter fra huset eller i nogle af byens mange andre dagligvare butikker.

Haven er forholdsvis nem at passe, da denne mest består af en stor græsplæne.

Til villaen er der indbygget stort og praktisk, isoleret udhus samt dobbelt carport. Endvidere er der et stort opvarmet loftsrum til opbevaring.

Ejendommen har et boligareal på 239 m2 og indeholder: Entre, meget stor og lys stue med trappe til første sal. Stuen er opdelt så man nemt kan indrette sig med sofaarrangement i den ene ende hvor der er store flotte glaspartier og med spiseafdeling i den anden ende, som støder op til det åbne køkken. Der er udgang til terrasse og have flere steder fra stuen.
Hele 4 værelser og 2 badeværelser samt et bryggers. Værelsesfordelingen er opdelt så man har en børneafdeling i den ene ende af ejendommen og en forældreafdeling i den anden ende.

Første salen er indrettet med en stor lys og hyggelig stue med skrå vægge.

Der er mulighed for hurtig overtagelse.