Strandmarken 1, 3050 Humlebæk

Ejendomsmægler Humlebæk

Vi sælger boliger i Humlebæk og vi viser stolt byen frem. Agnieszka har boet i Humlebæk i mere end 8 år og har stor kærlighed til byen og området. Derfor er hun også den oplagte ejendomsmægler der bør vælges, når din bolig skal sælges i Humlebæk.

Vi tilbyder selvfølgelig en gratis salgsvurdering af din bolig. SÅ skal du bruge en ejendomsmægler i Humlebæk, så kontakt Wilstrup Bolig på tlf. 8181 6767

Ejendomsmægler med høj kundetilfredshed
Ejendomsmægler som er fri og uafhængig
Ejendomsmægler med base i Helsingør men dækker hele Nordsjælland
Vi er uddannede ejendomsmæglere og har tilsammen mere end 30 års erfaring med boligsalget i Nordsjælland.

Vi har lave afslag og korte salgstider. Og med et godt salgsresultat og samtidig god service, så har vi mange kunder, som har anbefalet os til andre samt skrevet en anmeldelse på Google.
Læs mere om os på hjemmesiden.

Beskrivelse af den solgte bolig:
Strandmarken, ja alene vejnavnet fortæller, at her kommer man til at bo i mest naturskønne omgivelser. Sø, strand, havn og skov - alt indenfor få minutters gang. Kom forbi og forelsk dig i dette smukke område.

Ejendommen har gennemgået en større renovering af nuværende sælger, hvor der bl.a. er ændret og optimeret på planløsningen så man har inddraget den originale hovedindgang for at udvide badeværelset. Mange fine løsninger!

Ejendommen indeholder på de 110 velindrettede m2: Du træder indenfor i et nyrenoveret bryggers med flotte vandskuret vægge og god skabsplads til overtøjet. Herfra er der en lille fordelingsgang med adgang til dejligt soveværelse med skabsvæg samt et stort værelse (oprindeligt 2 værelser). Et meget lækkert badeværelse fra 2018 med badekar og bruseniche. Der er naturligvis gulvvarme på badeværelset. Et lækkert køkken fra 2017 som ligger i åben forbindelse med lys stue. Stuen er opdelt med spiseafdeling og sofaarrangement. I stuen er der installeret en brændeovn. Fra stuen er der udgang til dejlig træterrasse og haven.

Ydermere er der en garage på 30 m2.~

Ejendommen har netop fået udskiftet vinduer og døre overalt i huset.

Ifølge energimærket opvarmes ejendommen for kr. 9.115,- pr. år.~