Teglgårdsvej 441, 1. TV., 3050 Humlebæk

Ejendomsmægler Humlebæk

Vi sælger boliger i Humlebæk og vi viser stolt byen frem. Agnieszka har boet i Humlebæk i mere end 8 år og har stor kærlighed til byen og området. Derfor er hun også den oplagte ejendomsmægler der bør vælges, når din bolig skal sælges i Humlebæk.

Vi tilbyder selvfølgelig en gratis salgsvurdering af din bolig. SÅ skal du bruge en ejendomsmægler i Humlebæk, så kontakt Wilstrup Bolig på tlf. 8181 6767

Ejendomsmægler med høj kundetilfredshed
Ejendomsmægler som er fri og uafhængig
Ejendomsmægler med base i Helsingør men dækker hele Nordsjælland
Vi er uddannede ejendomsmæglere og har tilsammen mere end 30 års erfaring med boligsalget i Nordsjælland.

Vi har lave afslag og korte salgstider. Og med et godt salgsresultat og samtidig god service, så har vi mange kunder, som har anbefalet os til andre samt skrevet en anmeldelse på Google.
Læs mere om os på hjemmesiden.

Beskrivelse af den solgte bolig:
Nu udbydes denne flotte indflytningsklar lejlighed til salg. Nuværende ejer har renoveret lejligheden, hvor der bl.a. er installeret flot nyt HTH Køkken fra 2018 samt lavet et dejligt badeværelse i 2015. Der er anvendt porcelænsklinker fra Rumænien på vægge og gulv.

Lejligheden fremstår i indflytnings klar stand og her af masser af lys i lejligheden. Lejligheden indeholder entre med adgang til det flotte badeværelse med gulvvarme, skønt køkken/alrum med god spiseplads. Rummelig stue med udgang til lukket sydvendt altan. Lille fordelingsgang med adgang til walk-in closet og 2 store gode soveværelser.

Ejerforeningen er meget velfungerende og velfunderet økonomisk.

Teglgårdsvej ligger blot 5 min. fra strand og den gamle charmerende del af Humlebæk med bl.a. Sletten havn. Der er 10 min. gang til stationen med togforbindelse mod København samt Helsingør. Humlebæk er fyldt med indkøbs muligheder med et stort indkøbscenter og små butikker på Strandvejen.

Ring på tlf. nr. 28432980 til ejendomsmægler Agnieszka C. Wilstrup for at aftale til fremvisning.