Gammel Strandvej 48F, 2990 Nivå

Med 3D præsentationen kan du selv gå rundt i huset fra din computer, smartphone eller tables.Skønt og velholdt rækkehus fra 2004 beliggende i en virkelig skøn lille oase i Nivå. Her vil langt de fleste mennesker føle sig godt tilpas, da man er omgivet af skønneste natur med grønne fællesarealer, søer og kort afstand til Øresund. Blot 5 min. på en cykel står man ved Nivå havn som ligeledes er et naturskønt sted.
Rækkehuset er opført i gode materialer. Endvidere er huset opført med gulvvarme overalt. Herligheden indeholder på de 116 velindrettede m2 følgende: Stor god entre med mange skabe. Badeværelse med badekar og vaskemaskine. Husets hjerterum er den enorme stue med åbent køkken. Her er store glaspartier og udgang til sydøst vendt lille havestykke samt udgang til lukket gårdhave med aftensol. Der er et virkelig godt lysindfald samtidig en god rumfornemmelse da der er ca. 3 meter til loftet. Køkkenet er holdt i hvide elementer og med køkkenø.
I den ene ende af stuen lille der er godt værelse/kontor og i den anden ende af stuen lille forældresoveværelse med eget badeværelse.
Book en fremvisning allerede i dag, ring på tlf. 8181 6767.