Kongevejen 79, 3000 Helsingør

SOLGT

Vi sælger boliger i Helsingør Kommune

Vi tilbyder selvfølgelig en gratis salgsvurdering af din bolig. SÅ skal du bruge en ejendomsmægler i 3000 Helsingør, så kontakt Wilstrup Bolig på tlf. 8181 6767.

Ejendomsmægler med høj kundetilfredshed.
Ejendomsmægler som er fri og uafhængig.
Ejendomsmægler med base i Helsingør men dækker hele Nordsjælland.
Vi er uddannede ejendomsmæglere og har tilsammen mere end 30 års erfaring med boligsalget i Nordsjælland.

Vi har lave afslag og korte salgstider. Og med et godt salgsresultat og samtidig god service, så har vi mange kunder, som har anbefalet os til andre samt skrevet en anmeldelse på Google.
Læs mere om os på hjemmesiden.

Ejendomsmægler som selv bor i byen Helsingør
Er du potentiel boligkøber i Helsingør, kan vi som ejendomsmægler i byen varmt anbefale at du flytter hertil. Du kan her læse, hvad vi selv elsker ved byen, du kan også blive skrevet op i vores køberkartotek og vi kan hjælpe med målrettet søgning efter din drømmebolig. Vi er lokale ejendomsmæglere i Helsingør og kender byen som vores bukselomme. Har du allerede fundet din drømmebolig men endnu ikke fået afsluttet handlen, kan vi hjælpe med køberrådgivning.
Helsingør byder på meget mere end HAV, SKOV OG EN HYGGELIG HANDELSBY.

Overvejer du at flytte til Helsingør, så kan vi varmt anbefale det. Vi er selv tilflyttere til Helsingør by og elsker at bo her. Og hvorfor er vi så glade for at bo i denne nordsjællandske by, som ligger ca. 40 min. kørsel fra København. Her kommer vores lille guide, hvad der for os, gør Helsingør særlig og hvilke steder vi nyder:
Helsingør Centrum:

Det er en utrolig smuk og velbevaret by, hvor tidligere politikere har vedtaget at bevare mange af byens smukke gamle bygninger. Op gennem 1970érne blev der afsat penge til byfornyelse, dog med respekt for at skulle renovere de gamle bygninger for deres oprindelige stil. Og en stor tak til dem, for Helsingør er absolut den hyggeligste handelsby i Nordsjælland. Små stræder med brosten, skæve huse hvor stokroserne vokser op af bygningerne, smukke udskæringer på døre, bindingsværkshuse - ja, som ejendomsmægler er vi nok lidt nørdet og kan gå rundt og kigge på disse bygninger. Mange andre, vil ikke lægge mærke til det, men bare nyde de mange indkøbsmuligheder med små specialbutikker eller slå sig ned på en cafe eller spisested.
Helsingør Domkirke og Sct. Mariakirke er 2 fantastiske bygningsværker som man kan beundre. Det er lidt fascinerede at tænke, at alt er lavet med håndkræft for flere hundrede år siden.
Alex Torv, som også ligger midt i Helsingør har mange restauranter og her er i sommerperioden en skøn stemning med liv på torvet, hvor der ofte er jazzband som spiller. Her fyldes torvet hurtigt op af mennesker, som sætter sig og nyder en kold øl til musikkens takter.

Simons Spies Plads i Helsingør centrum, er også en skøn lille plet, hvor man kan sidde og slappe af. Her bliver der i forårs- og sommerperioden afholdt loppemarked om lørdagen. Stå tidligt op og gør et godt køb eller book en stadeplads og kom og sælg dine brugte ting.

I Sommerdagene i Helsingør er der virkelig mange mennesker i gågaderne og synes du, det bliver for meget og trænger du til noget koldt, så kan du gå ned til det lille hyggelige brostræde, hvor du kan købe en lækker is. Brostræde Is, har ligget der siden 1922 og er måske det mest populære sted i Helsingør at købe is.
Eller du kan indtage en kølig drink på Wiibroe Plads, som ligger ud mod Havnegade, hvor man har flot udsigt til havnen og Sverige i baggrunden er også et dejligt sted at slå sig ned. Herfra kan du gå langs Helsingør Havn hen til det gamle skibsværft, som i dag danner rammer om Kulturværftet.
Kulturværet er Helsingør Bys kulturhus, hvor der er masser af koncerter, foredrag, kurser og udstillinger. Samtidig har byens bibliotek til huse i bygningen. Fra Kulturværftet vil det være nærliggende at du fortsætter en gå tur rundt om Kronborg Slot. Kronborg Slot er naturligvis et must at se som turist i Helsingør, faktisk bliver Slottet besøgt af over 700.000 turister årligt.
Helsingør Pigegarde er med til at gøre Helsingør by til en oplevelse. Om lørdagen i sommerperioden marcherer pigegarden gennem Helsingør City kl. 12.00. Ligeledes ved juletid er pigegarden med til at gøre stemningen god.

Strande og skov:
Der er flere steder du kan bade i Helsingør, men vi fremhæver Gummistranden som ligger ved Helsingør Campingplads. En fin sandstrand, som har mange små klitter. Stranden ligger tæt på centrum og nem at komme til på cykel. En et af byens andre gode strande, kan Julbækhus som ligger ca. 4 km. fra Helsingør Centrum. Det er et naturskønt område med skøn sandstrand og med Teglstrup Hegn i baggrunden. Teglstrup Hegn er en dejlig skov med flere små søer og et sjovt område, som kaldes Kohaven. Her går køerne frit rundt på marker og skov, men du kan cykle/gå/løbe forbi dem. Så er du dus med skovens fugle og dyr, er denne plet i Helsingør Kommune værd at besøge.

Selvforkælelse:
Bor man i Helsingør og trænger man til at forkæle sig selv, så behøver man ikke at tage ud fra byen. Hotel Marienlyst som ligger direkte ud til Øresund tiltrækker mange gæster til Helsingør By. Og seneste har hotellet stået for en stor ombygning herunder deres Spaafdeling. Du kan købe afgang til en dagsspa og forkæle dig selv om din kære i meget smukke omgivelser. Det kan virkelig anbefales.
Lystbådehavnen i Helsingør er ikke kun et sted for sejlere. Om sommeren er lystbådehavnen et hyggeligt sted for børnefamilier hvor der er en oppustelig hoppepude, som børn op til 12 år kan boltre sig på. I mens kan forældrene sidde og nyde livet på lystbådehavnen i Helsingør.

Spisested for alle:
Toldkammeret byder på mange foredrag og koncerter årligt, og som noget nyt har vi fundet ud af, at der arrangeres fællesspisning i hverdagene. Det er nu ganske hyggeligt og meget uformelt at gå forbi og få et måltid mad, hvor man har chancen for at komme i snak andre fra byen. Det skal oplyses at der er tilmeldingsfrist for at kunne deltage og et måltid aftensmad koster blot kr. 50,- pr. person. Vi kommer der en gang i mellem med vores små tvillingepiger.

Kælkebakke om vinteren:
I vinterperioden når sneen falder, omdannes den lille park ved Jyllandskvarteret kaldet Smørhullet til en skøn legeplads for børn i alle aldre. Den lille sø omdannes til en skøjtebane og de stejle bakker, bliver der kælket lystigt på.

Helsingør byder også på en masse fritidsaktiviteter, alt fra golf, nyt fodboldstadion, skateboardbaner ved Multiparken, svømmehal, tennis, badminton, dans og meget, meget mere.

Selvfølgelig har man da også en biograf i Helsingør.

Udover ovenstående steder, så kan vi nu også lide at tage båden til Sverige og gå langs strandpromenaden i Helsingborg, hvor aftensolen nydes.

Ovenstående var vores bud på seværdigheder og steder vi nyder at komme. Vi vil gerne være den ejendomsmægler, som hjælper dig i en bolighandel og derfor er det 100% gratis og uforpligtende at tage en boligsnak med os.