Ellekildehavevej 3, Boderne, 3140 Ålsgårde

Et rummeligt og veldisponeret enderækkehus på 146 m2 med energimærke C.

Her har I muligheden for at erhverve et dejligt enderækkehus beliggende centralt i Ålsgårde, kun 1 min. til indkøbsmuligheder, trænings faciliteter, station med togforbindelse til Helsingør. Derudover kort afstand til daginstitutioner, klub- og kulturliv på Bølgen, skoler mm.

Ålsgårde ligger på Nordkysten, ca. 5 km. fra den gamle charmerende handelsby Helsingør og ca. 6 km. til den populære sommerhusby Hornbæk. Samtidig er ca. 10 min. kørsel til Espergærde og motorvejsforbindelse til København. Området er attraktivt for børnefamilier som i stigende grad søger til området.

Boligarealet på de 146 m2 er indrettet således: Entré med trappe til første sal, fint og nyrenoveret toilet hvor der er opsat filt på væggene, lyst og funktionelt køkken med spiseplads. Der er lavet en god og fin åbning i væggen ind mod en stor og rummelig stue. Fra stuen er der udgang til ældre havestue. Endvidere er der bryggersrum med plads til vaskesøjle.

Første salen er indrettet med fordelingsgang, pænt badeværelse med brus og gulvvarme. Der er vindue i badeværelset. Stort forældresoveværelse med adgang til lille depotrum. 2 gode børneværelser (Oprindeligt var der 3 værelser).

Haven er nem at passe og samtidig er den i sommerperioden lukket af som en lille grøn oase. I vinterperioden er der udsyn til kirkegården, indkøbscentret og stationen. I haven er der i øvrigt et 18 m2 stort udhus.

Pænt og velholdt rækkehus, som dog har knirkende gulve særligt på første sal.

Ring for personlig fremvisning på tlf. 8181 6767