Park Alle 28, 3120 Dronningmølle

Både inde- og udelivet er fantastisk her!

Tæt på suveræn badestrand og skønneste natur.

Meget lækkert og gennemført sommerhus, som er totalistandsat fra A til Z i perioden fra 2018 til 2019. Huset er nybygget fra fundamentet og op. Huset er renoveret/bygget efter reglerne i BR15 og isoleret iht. gældende regler. Der er nyt vandstik, ny kloak, alt el er nyt og der er lagt Fiberinternet ind i huset.

Den nye tagkonstruktion sætter et arkitektonisk præg på sommerhuset og indvendigt får man virkelig glæde af de mange ovenlysvinduer, som er isat i hele husets længde.

Ikke nok med at sommerhuset er som nyt og har et godt indeklima, så ligger sommerhuset nok også i et af de mest populærere sommerhusområder i Dronningmølle. Grunden er dejlig ugenert, men fortsat er man badet i sol fra morgen til aften. Udelivet kan bl.a. nydes på den 150 m2 store flotte terrasse i Jatoba træ med proppede skruehuller. Jatoba er en eksklusiv type brædder af høj kvalitet. Utroligt smuk og hård træsort fra Sydamerika.

Blot 5 min. gang fra sommerhuset kommer man til det fredede smukke landskab kaldet Ruslands Bakker, hvor Rudolf Tegners Museum og Statuepark er beliggende. Enestående natur med lyngklædte hedeområde og med Dronningmølle Strand i baggrunden. Ca. 7 min. gang fra sommerhuset står man på en af de bedste sandstrande langs nordkysten.
Dronningmølle, som ligger mellem Gilleleje og Hornbæk, byder på flere små hyggelige spisesteder, minigolf, isbod, indkøbsmulighed i NETTO. Endvidere station med togforbindelse mellem Helsingør og Gilleleje.
Sommerhuset er indrettet med lækkert køkken som ligger i åben forbindelse med den store lyse stue, hvor der er loft til kip, brændeovn og store vinduespartier samt 3 dobbelte døre ud mod terrassen. Hjerterummet i huset er afgjort dette store dejlige lyse rum. Hertil kommer lækkert badeværelse med bruseniche, flot gæstetoilet, 2 gode børneværelser og dejligt forældresoveværelse med dobbeltdøre ud til terrassen. I huset er indrettet 2 små disponible rum, det ene til tøj og opbevaring det andet som teknik rum med vaskemaskine.

Ydermere forefindes et anneks, 2 skurer, 30 m2 overdækket terrasse samt en carport på grunden.

Sommerhuset er som sagt godt isoleret og man har forberedt til vandbåren gulvvarme i hele huset. Der skal blot tilsluttes en udendørs luft til vand varmepumpe. Varmekilden i dag er brændeovn, varmepumpe samt el-paneler på værelserne.

SKAL SES OG OPLEVES I SIN HELHED.