Eckersbergsvej 29, 3000 Helsingør

Velholdt parcelhus beliggende på 1.009 m2 skøn grund ud til et lille skovareal.

For enden af lukket villavej i børnevenligt område ligger dette velholdte og velindrettede parcelhus på en dejlig grund med sol fra morgen til aften. Grunden ligger tillige op til en lille skov på ca. 2,5 ha. Er du vild med naturen så vil du elske at bo her. Der er i øvrigt under 1 km. til Teglstrup Hegn.

Parcelhuset er løbende renoveret og materialer er valgt med tanke på minimal vedligeholdelse. Vinduer og døre har rammer af aluminium, vedligeholdelsesfrie planker langs facaden og tagrender er af zink.
Velkommen indenfor i de 133 m2 som har følgende indretning: Entré med fordelingsgang, meget stort børneværelse (oprindeligt 2), stort badeværelse med gulvvarme og brus. Fra badeværelset er der adgang til sauna, som i dag er ombygget til et depotrum. Endvidere endnu et hyggeligt børneværelse med indbygget seng, hævet ca. 1 meter over gulvhøjde. Dejligt stort forældresoveværelse med skabsplads. Flot tidløst køkken fra 2018. Fra køkkenet er der åbning ind mod husets hjerterum nemlig den store lyse vinkelstue. Her vil man opleve hvordan solstrålerne kommer ind lige fra tidlig formiddag til sen aften. Samtidig vil man kunne nyde udsigten til den lille skov. Fra stuen er der både udgang til sydøst vendt terrasse og vestvendt terrasse. Stuen er opdelt med sofagruppe og spisearrangement. Der er
mulighed for at etablere en brændeovn nemt igen, hvis dette er ønsket. Endvidere er der et godt bryggers rum med egen indgang.

Er drømmen et stort udhus på 50 m2, så har sælger netop støbt et fundamentet, hvor der er forberedt til gulvvarme.
~
Alt i alt et dejligt parcelhus som vil tiltale mange. Man kommer til at bo i et område med flere skoler og daginstitutioner indenfor gåafstand. Derudover er der kort afstand til indkøb og fritidsaktiviteter.

Få en personlig fremvisning, ring til ejendomsmægler Kasper Wilstrup tlf. 8181 6767