Søvej 12, 3480 Fredensborg

FLOTTE RAPPORTER OG LAVE VARMEUDGIFTER

VELBELIGGENDE FAMILIEVILLA MED 4 VÆRELSER OG 2 BADEVÆRELSER
~
Velkommen til Søvej 12, Nødebo. På en lille hyggelig og rolig vej har I nu muligheden for at erhverve en meget velholdt ejendom med attraktiv beliggenhed i et naturskønt område med få minutters gang til skov og Esrum Sø.
~
Grunden er virkelig skøn. Her ånder der en ro som de fleste vil nyde lyden af rislende vand fra åen, som løber langs den sydlige del af grunden, er nærmest ren afstresning. Haven er aflukket og ugenert med flere gamle frugttræer og flere hyggelige solkroge, men stadig er der plads til spil og leg på græsplænen. Når man skal sidde og slappe af, kan man f.eks. sætte sig ved den hyggelige havepavillon som ligger ved åen eller sætte sig ved den ca. 100 m2 store vestvendte fliseterrasse.
~
Naboskabet er godt og man har bygget en stor carport med dertilhørende isoleret udhus i skellet med hver sin halvdel inde på hver sin grund.
~
Udvendigt som indvendigt fremstår huset pænt og velholdt. Sælger har løbende moderniseret og vedligeholdt boligen. Tilbygning er blevet foretaget i 2005. Nye vinduer og døre i 2012. Naturgasfyr udskiftet i 2012. Badeværelser fra 2002 og 2003. Udskiftning af udvendig træbeklædning til vedligeholdelsesfrit. Fibernet indlagt i 2021.~
~
Ejendommen indeholder: Stor møblerbar entre med plads til mange skabe, stort værelse med egen udgang til lille terrasse og haven. Bryggers med vaskesøjle. Pænt badeværelse fra 2003 med gulvvarme. Husets hjerterum er den store lyse spisestue hvor familien kan samles. Spisestuen ligger i åben forbindelse til et pænt og velholdt Invita-køkken fra år 2000. Endvidere er der fra spisestuen trappe til første sal, udgang til dejlig stor vestvendt fliseterrasse samt adgang til en lille hyggelig sofastue. Man kan evt. vælte væggen mellem sofastuen og spisestuen og så vil man have en kæmpe stue på over 40 m2.~
~
Første sal er indrettet med forældresoveværelse med eget badeværelse med badekar, stor dejlig lys repos med god arbejdsplads, 2 gode børneværelser begge med udgang til vestvendt balkon med kik til kirkens spir.
~
Her er alle muligheder for et attraktivt liv alt fra vinterbadning til sejlads på Esrum sø, mountainbike i Gribskov til gåture i den kuperede hundeskov.