Solvej 7A, Stenstrup, 3100 Hornbæk

Datidens klassiske stil - Nutidens luksus og komfort
Skov, hav og stjerneklar himmel. Vi befinder os på Nordkysten i populære Hornbæk. Her er alle muligheder for at nyde naturen, stilheden og alligevel mærke pulset og bylivet.

Kærlighed ved første blik? I hvert fald kan man hurtigt blive forelsket i dette skønne sted. En pragtvilla opført af Lind & Risør i 2005 med et etageareal på hele 357 m2, fordelt med 232 m2 bolig og 125 m2 kælder. Derudover et garageanlæg på 49 m2 opført i samme stil som villaen. (Dobbeltmuret, glaseret tegltag, zink tagrender mm).

Ejendommen er beliggende på en grund på 1.006 m2. Haven er anlagt med græs, store fliseterrasser, små buske og træer og et raftehegn rundt om matriklen. Her er sol fra tidlig morgen til sen aften, der er ingen høje træer, men alligevel er man ugenert og kan nyde privatlivet i haven. I kommer til at bo midt i et attraktivt villakvarter med få min. gang til plantage og hundeskoven. Derudover er der kort afstand til stranden og Hornbæk by.

Ejendommen indeholder på sine 352 etagemeter følgende: Entré med flot trappe til første sal og ned til kælderen, dejligt badeværelse med muret bruseniche, lyst kontor med udgang til have, stort og lækkert køkken i åben forbindelse med stor spisestue, hvorfra der er dobbelte døre ud til haven. Endvidere er der en stor opholdsstue på 37 m2.

Førstesalen rummer et stort lækkert badeværelse med både brus og badekar, en hyggelig stue, stort forældresoveværelse samt 2 gode værelser.

Kælderen er på hele 125 m2 og rummer gildesal/motionsrum på 37 m2, stor fordelingsgang med skabe, praktisk bryggers med indbyggede reolsystem, 2 disponible rum samt en vinkælder isoleret med plader i loft og vægge, som sikrer den rette temperatur for de op til 1300 flasker som der er plads til.

Med undtagelse af et disponibelt rum på ca. 7 m2 i kælderen, er der gulvvarme overalt i alle 3 plan (kælder, stue og 1. sal).

Få en personlig fremvisning, ring tlf. 8181 6767.