Hybenvej 29, 3100 Hornbæk

Mulighed for at købe nabogrunden

Velkommen til Hybenvej 29, 3100 Hornbæk, som er beliggende på en lille lukket rolig sommerhusvej i naturskønne omgivelser. Her kan opleves dådyr i haven og fuglesang dagen lang. Blot 7-10 minutter på cyklen er man i Hornbæk by eller med fødderne i sandet på den brede hvide sandstrand, som nok er en af Nordkystens bedste.
Hornbæk by har siden 1930érne været en af de mest populære sommerhusbyer, som fortsat er charmerende og skøn at komme til. Her findes gode butikker, cafeer, restauranter og havnen.

Sommerhuset er opført i 1967 og er løbende blevet vedligeholdt bl.a. med nyt tag i 1999. Sommerhuset har højt til loftet med synlige bjælker, store vinduespartier, flotte trægulve og et originalt Vordingborg-Køkken.
De 88 m2 er indrettet således: Entré, bryggers med vaskemaskine, pænt badeværelse, børneværelse, stort soveværelse (kan evt. opdeles til 2), meget velholdt køkken i åben forbindelse med spiseplads. Stor dejlig vinkelstue med brændeovn og udgang til overdækket terrasse og have.

Et virkelig dejligt fristed, som skal ses.

Nabogrunden kan tilkøbes. Grunden på Hybenvej 31A, 3100 Hornbæk er på 993 m2 og er ikke byggemodnet. Bebyggelsesprocenten er på 15% i området.