Botoften 4, 3140 Ålsgårde

Ålsgårde er en af Nordkystens hyggelige byer omgivet af skøn natur. Der er ca. 5 km. fra den gamle charmerende handelsby Helsingør og ca. 6 km. til den populære sommerhusby Hornbæk. Samtidig er ca. 10 min. kørsel til Espergærde og motorvejsforbindelse til København. Området er attraktivt for børnefamilier som i stigende grad søger til området.

Botoften 4, er beliggende centralt i Ålsgårde, kun 5 min. til indkøbsmuligheder, trænings faciliteter, station med togforbindelse til Helsingør. Derudover kort afstand til daginstitutioner, klub- og kulturliv på Bølgen, skoler mm. Der er i øvrigt stisystemer i området.

Mulighedernes ejendom - Med et samlet grundareal på hele 1.036 m2 og med en byggeprocent på 30, har I muligheden for at opføre endnu en ny bolig på grunden. Men går I med drømmen om at bo 2 familier sammen, kan det lade sig gøre på denne grund.

En anden mulighed er at, beholde det eksisterende hus og benytte det som det er. Mange vil nok foretage en modernisering, da huset fremstår med bl.a. originalt køkken og badeværelse.

Huset på 82 m2 har i 1960érne været hjem for en familie på 5. Men som tider er forandret vil huset i dag, nok bedre passe til et par eller nystiftet børnefamilie.

Ejendommens boligareal på 82 m2 er virkelig godt udnyttet og indeholder følgende: Entre, velholdt originalt badeværelse, børneværelse, soveværelse, fin stue med brændeovn og udgang til have, originalt køkken, bryggers, endnu en lille ekstra stue samt endnu et børneværelse.

Det bør også nævnes at haven er flot anlagt med blomster, buske og træer.