Vestervang 8, 3120 Dronningmølle

300 METER TIL STRANDEN

Nu har I chancen for at købe et hyggeligt ældre sommerhus med en virkelig skøn beliggenhed i Munkerup, som er beliggende på Nordkysten mellem Gilleleje og Hornbæk. Perfekt beliggenhed med meget kort afstand til skov og strand.

På en lille hyggelig lukket grusvej, ca. 3-4 minutters gang til Munkerup Strandpark, ligger dette hyggelige og charmerende sommerhus på en dejlig grund med ugenert baghave. Haven er med flot gammel beplantning og en stor græsplæne med plads til spil, leg og afslapning.
I haven kan man somme tider opleve besøg af flagspætte, pindsvin, egern og pindsvin.

Sommerhuset er oprindeligt opført i 1957 og tilbygget i 1983, så det i dag er på 80 m2. Sommerhuset er beklædt med de charmerende blokhusbrædder i den rigtige sommerhusstemning.

Indeholder: Entré, pænt og lyst køkken fra 2019, ældre badeværelse med brus, børneværelse, soveværelse samt stor stue med brændeovn og udgang til hyggelig overdækket veranda.

Endvidere er der et anneks med køjesenge.

Ydermere er der udhuse.

Info om området og afstand til:
0,3 km. til skøn lille strand som kun benyttes af de lokale.
2,7 km. til Passebækgård GOLF
2,2 km. til Dronningmølle som byder på minigolf, spisesteder og indkøb
3,9 km. til Gilleleje
6,9 km. til Hornbæk


Det kan anbefales at gå en tur op til Frihøj Gravhøj, ikke alene er det af at de højeste punkter i Nordsjælland med fabelagtig udsigt over området, derudover går man til Gilleleje via stier langs vandet.