Nordre Strandvej 8, 3000 Helsingør

Se 3D præsentionen.Alt det bedste i en samlet pakke (Super beliggenhed og flot villa i meget god stand) Udsigt til vandet og samtidig med lave ejerudgifter.
Er drømmen en smuk gammel og charmerende villa med udsigt til vandet og med lave ejerudgifter? Ja, så kan det lade sig gøre her! Alt går op i en højere helhed. Du/I kommer til at bo i en yderst velholdt villa fra 1910, beliggende i et skønt og eftertragtet område mellem Højstrup og Helsingørs kun 3 min. til skøn lille sandstrand og samtidig i gåafstand til byens gamle charmerende gågademiljø, havn, kulturværft, Kronborg og skov.
Ejendommen er gennem de sidste 10 år, nænsomt renoveret af nuværende ejere, som har valgt nogle af de bedste kvalitetsmaterialer bl.a. naturskifter på tag som blev lagt i 2010 samt et lækkert køkken fra Køkkensnedkeren Box One med bordplade af lava fra vulkanen Etna på Sicilien.
Ejendommen er bl.a. med højt til loftet, stuk, rosetter, fyldningsdøre, høje træpaneler og originale plankegulve.
Ligesom boligen er totalrenoveret, fremstår haven også yderst tiltalende bl.a. med flotte store flotte klinker fra Sandstone som er lagt i indkørslen samt rundt om en opvarmet pool.

Velkommen indenfor i de ca. 280 etagemeter, som indeholder: Entré med trappe til de øvrige plan, gæstetoilet, to stuer en suite, fantastisk dejligt køkken alrum i høj kvalitet og med god spiseplads. Herfra er der udgang til en lækker terrasse i hårdt træ. Herfra kan man se hen over tennisbanerne og med vandet og svenskekysten i baggrunden.
Ejendommens første sal indeholder 3 skønne værelser, et af værelserne har udgang til balkon og et af værelserne har udsigt til vandet. På denne etage er der et skønt flisebadeværelse både med brus og badekar.
Ejendommens loftsrum er udnyttet med ej godkendt til beboelse. Her er et skønt rum og med udgang til balkon med plads til et cafesæt til to. Herfra kan den smukke udsigt nyde og lysets skiftende farver betragtes.
Kælderen er i fin stand og her finder du/I et badeværelse med gulvvarme og flere gode disponible rum.
Ejendommen opvarmes med pillefyr og solfanger. Ifølge sælger opvarmes ejendommen for ca. kr. 12.000 til 15.000,- årligt.
Ydermere forefindes carport, redskabsrum (frostfrit) samt et udhus.
Ring til ejendomsmægler Kasper Wilstrup på tlf. 28301059, hvis du/I ønsker at se boligen.