Strandmarken 1, 3050 Humlebæk

Se 3D præsentationenStrandmarken, ja alene vejnavnet fortæller, at her kommer man til at bo i mest naturskønne omgivelser. Sø, strand, havn og skov - alt indenfor få minutters gang. Kom forbi og forelsk dig i dette smukke område.

Ejendommen har gennemgået en større renovering, hvor der bl.a. er ændret og optimeret på planløsningen så man har inddraget den originale hovedindgang for at udvide badeværelset. Ejendommen har fået udskiftet vinduer, døre, tag med 400 mm isolering i 2020. Mange fine løsninger!

Ejendommen indeholder på de 110 velindrettede m2: Du træder indenfor i et nyrenoveret bryggers med flotte vandskuret vægge og god skabsplads til overtøjet. Herfra er der en lille fordelingsgang med adgang til dejligt soveværelse med skabsvæg samt et stort værelse (oprindeligt 2 værelser). Et meget lækkert badeværelse fra 2018 med badekar og bruseniche. Der er naturligvis gulvvarme på badeværelset. Et lækkert køkken fra 2017 som ligger i åben forbindelse med lys stue. Stuen er opdelt med spiseafdeling og sofaarrangement. I stuen er der installeret en brændeovn. Fra stuen er der udgang til dejlig træterrasse og haven.

Ydermere er der en garage på 30 m2 med elektrisk garageport og el lader.

Ifølge energimærket opvarmes ejendommen for kr. 9.600,- pr. år.~

Som ejer af Strandmarken er du med i grundejerforeningen, og adgang til et smukt fællesareal med strand og egen badebro.