Hellebækvej 33A, 3000 Helsingør

Dobbeltmuret villa på 216 m2 med minimal vedligeholdelse, lave ejerudgifter og lave varmeudgifter.Kvalitetsvilla i et plan opført i gode materialer. Kobber tagrender og nedløbsrør, solcelleanlæg fra 2019 på taget, genvex anlæg med reversibel varmepumpe (varme- og kølefunktion), gulvvarme i hele ejendommen og meget mere. Her kan drømmen om et simpelt liv gå i opfyldelse, selv for den store børnefamilie. Her behøver man ikke at tænke på at renovere og lave store forbedringer, I kan flytte ind og nyde hverdagen fra første dag.

I kommer til at bo i landlige og naturskønne omgivelser i Nordsjælland. I den lille landsby Nygård som ligger ca. 10 kørsel fra den gamle charmerende handelsby Helsingør er denne kvalitetsvilla beliggende på en 1.172 m2 stor dejlig have. Fra Nygård er der f.eks. 8 min. kørsel til Espergærde, 10 min. kørsel til stranden i Hornbæk, 15 min. til Hørsholm, 25 min. kørsel til enten Hillerød eller Lyngby - ja, kort sagt, så er man i nærheden af alt selvom man bor på landet.

Familien har særligt været glade for omgivelserne, lige fra den skønne natur som opleves ved Teglstrup Hegn (700 meter fra ejendommen).

Når I ankommer til ejendommen, kører I ind ad den lange indkørsel og parkerer bilen i villaens integreret dobbelt carport. Herfra bliver I budt indenfor i de 216 velindrettet kvadratmeter som indeholder: Præsentabelt indgangsparti med en lang fordelingsgang på hele 13 meter, hvorfra der er adgang til godt og praktisk bryggers. Kæmpe legeværelse som let kan deles til 2 værelser. 3 store gode børneværelser, flot badeværelse med brus, forældresoveværelse med sit eget lækre badeværelse. Et dejligt samtalekøkken med plads til stort spisebord. Køkkenet er med hårde hvidevarer som er under 4 år. Bordplader er af granit. Fra køkkenet er der adgang til en hyggelig stue. Der er udgang til sydvest vendt fliseterrasse både fra stuen og køkkenet.

En sjældent udbudt ejendom, hvor der er mulighed for hele 6 værelser.

Ydermere forefindes et skur til opbevaring.

Ring for personlig fremvisning på tlf. 8181 6767