Odinshøjvej 3, Ellekilde, 3140 Ålsgårde

Super planløsning med 4 værelser

På en af de absolut bedste adresser i Ålsgårde, kan vi nu byde jer velkommen til et velindrettet etplanshus som løbende er passet og vedligeholdt, så det i dag fremstår som et moderne hjem med bl.a. filt på vægge og lofter.

Her har I muligheden for at erhverve et velholdt, velbeliggende og praktisk parcelhus i et eftertragtet kvarter. Ejendommen er højt beliggende med udsigt over "baglandets" hustage og i vinterperioden er der solnedgang som kan nydes fra stuevinduerne.

Ejendommen er på 150 m2 og indrettet med: Klinkebelagt entré, lille forstue med adgang til gæstetoilet, fordelingsgang med lille depotrum som kan udnyttes som ekstra tøjskab. 3 gode børneværelser, forældresoveværelse med skabsvæg, stort dejligt badeværelse med gulvvarme, brus og badekar. Fint og praktisk bryggers, dejligt køkken i åben forbindelse til spiseplads. Stor stue med brændeovn og dobbeltdøre ud til kæmpe træterrasse. I sommerperioden bliver terrassen naturligt en ekstra del af boligen, hvor udelivet kan nydes sent ud på aftenerne.

Der forefindes ydermere en carport med dertilhørende udhus samt et overdækket areal, hvor sælgerne har opmagasineret cykler mm.

Er I til skov og hav, så er I kommet til den rigtige adresse. For enden af vejen ligger Hornbæk Plantage og en gåtur ned ad Odinshøjstien, så kan man hoppe i bølgerne fra den offentlige lille strandgrund. Derudover er der kort afstand til Ålsgårde centeret og stationen. Populære institutioner og nogle af de bedste skoler i Helsingør Kommune ligger i Ålsgårde. Apperup Skolen har indskoling for 0-3 klasse.

Ejendommen har et energimærke med karakteren C og med sælgers yderligere energiforbedringer såsom isolering på loft, genvindingsanlæg, nye termostater på radiatorer, et display med overvågning og mulighed for tidsindstilling af varmen i de forskellige rum, så har sælger formået at opvarme ejendommen med et forbrug under 1.000 m3 gas, hvilket er ca. 33% mindre end hvad der er beregnet i energimærket.

Ålsgårde er en af Nordkystens hyggelige byer omgivet af skøn natur. Kulturhuset "Bølgen" har masser af kultur arrangementer lige fra filmklub, musik til vinsmagning, kulturrejser mm.
Fra Ålsgårde er der ca. 5 km. fra den gamle charmerende handelsby Helsingør og ca. 6 km. til den populære sommerhusby Hornbæk. Samtidig er ca. 10 min. kørsel til Espergærde og motorvejsforbindelse til København. Ålsgårde er attraktivt for børnefamilier som i stigende grad søger til området.