Stenstrupvænget 11, 3100 Hornbæk

Grund med god beliggenhed.

Der skal kun en grund til at bygge et hus (eller dobbelthus).

Kom til Hornbæk og nyd naturen og det gode liv. Hornbæk er kendetegnet som den Danske Riviera, en skøn by med et rigt havne liv, kilometer lange hvide strande og en masse gode speciel forretninger. Hornbæk byder på kultur oplevelser og aktive oplevelser for hele familien.

Er drømmen at bygge et kæmpe hus på 300 m2, så kan drømmen indfries her. Man har en grund på 1.000 m2 og der kan bebygges med 30% i området.

Der kan også være én mulighed for at kunne bo f.eks. 2 generationer eller et vennepar ved siden af hinanden i bolig A og B. Muligheden er til stede, for at kunne få lov til at opføre et dobbelthus. F.eks. kan bolig A være 150 m2 og bolig B være 150 m2. I sådanne situation, så betaler man altså kun kr. 1.150.000,- pr. byggerate pr. grundareal på 500 m2.

Stenstrupvænget 11, ligger højt hævet og ifølge oplysninger fra "dingeo" og sælger, så er der ikke risiko for regnvand samler sig på grunden.
Området er et roligt og hyggeligt parcelhuskvarter men alligevel centralt i Hornbæk. Tæt på indkøb og gode transport muligheder med Karinebæk station rundt om hjørnet (ca. 300 m).
Ca. 800 meter til Hornbæk Plantage og ca. 1.300 meter til hav og strand.

Se salgsopstillingen for byggeomkostninger mm.