Gurrevej 524C, 3080 Tikøb

Opvarmes med fjernvarme

Vil man gerne bo fredeligt og naturskønt og samtidig have gode naboer omkring sig, er Gurrelund en oplagt og karakterfuld mulighed. Du kan nu købe et dejligt lille enderækkehus med ejerlejlighedsstatus. Bebyggelsen rummer 16 varierede boliger med en skøn blanding af mennesker i alle aldre. Man mærker straks ved indkørslen, at stedet besidder en særlig stemning som det ligger der mellem marker, tæt på skov og midt i sin egen skrånende park med stor plæne, sø og fritstående træer. Der er også tænkt på legeplads til børnene, her er både trampolin, gynger, svævebane og en lille fodboldbane.

Fra den fælles indkørsel med parkering krydser man den hyggelige gårdhave for at ankomme til bebyggelsens bedst placerede bolig med fri udsigt til parken og udgang til egen lille have.
Gavlboligen er på 88 m2 plus hems. Klinkebelagt entre med trappe til 1. sal, moderniseret flisebadeværelse hvor gulvklinkerne er nye.
Lækkert nyt spisekøkken, hvor der også er flotte klinker, som er de samme som i både entre og badeværelset. I køkkenet er lyst og venligt, med plads til en hyggelig spiseplads og to store vinduer med udsigt til de grønne områder. Fra køkkenet er der adgang til en velproportioneret og højloftet stue med synlige loftsbjælker. Dertil en brændeovn og et mindre pulterrum under trappen. I stuen er der lagt et flot gulv af egetræ. Fra stuen er der udgang til eget havestykke, hvorfra der er låge ud til parken. - Ingen genboer eller naboer i sigte - ren landlig idyl.

Førstesalen er lys og luftig med loft til kip, det store vindue i gavlen og de fritliggende spær giver rummet karakter og inspiration til indretningen. Veluxvinduerne i det skrå loft kaster et flot lys rundt i rummet. Fra førstesalen er der trappe til hemsen, der fx kan bruges som soveplads eller arbejdsplads. Der er fra hele rummet en fantastisk udsigt ud over parken og de bagvedliggende marker og skoven ved Gurre Sø.

Til lejligheden hører fælles cykelkælder, eget kælderrum og egen carport.

Tikøb er en hyggelig lille by med et tæt sammenhold. Der er både kirke, skole, børneinstitutioner, supermarked, bager og slagter og et væld af spændende foreninger og aktiviteter.

Alt i alt en unik bolig i et spændende område, en velfungerende ejerforening med godt fællesskab og en fornuftig økonomi med lave fællesudgifter.