Borupvej 37, 3320 Skævinge

MEGET VELHOLDT VILLA MED BILLIGE EJERUDGIFTER

Praktisk og funktionel villa, som i 2014 blev totalrenoveret indvendigt.

I år 2014 blev der støbt nye gulve med gulvvarme, lavet ny eltavle, nyt badeværelse og nyt køkken, så de nyere ejere får nu glæden af at bo i en opdateret og meget funktionel villa. I år 2019 blev vandvarmeren og unit til fjernvarmen udskiftet.

Udvendigt fremstår villaen pæn og velholdt. I sælgers ejertid er husets fuger blevet udskiftet og træværket er vedligeholdt og malet. Der foreligger både en fin elinstallationsrapport samt tilstandsrapport.

Velkommen indenfor i de 126 velindrettede boligkvadratmeter, som har følgende indretning: Entré med fordelingsgang, 3 gode værelser, pænt flisebadeværelse, stor stue med udgang til forhave, stort praktisk køkken, bryggers med varmepumpe og udgang til baghave. Endvidere er der fra bryggers indgang til ekstra depotrum, idet garagen er inddraget (ej godkendt til beboelse).

Baghaven er solrig og man kan sidde i ugenerte omgivelser og slappe af og nyde det.

Fjernvarme unit er en unit med gennemstrømningsvandvarmer og direkte fjernvarme til rumopvarmning. Derved får man hurtig regulering og minimalt vandforbrug. Sælger har gået op i at minimere vandspild, hvorfor vandhane i køkken og på badeværelse er med touch sensor, bruseren er med luft i vandet og toilettet er vandbesparende.

Ejendommen ligger centralt i Skævinge med stille villaveje lige rundt om hjørnet, hvor man kan gå sikkert til skolen. Derudover er der kort afstand til fritidsaktiviteter, indkøbsmuligheder og station. Desuden er der blot 15 minutter til Hillerød.