Snerlevej 22, st. 2., 3000 Helsingør

Nyistandsat lejlighed med lave fællesudgifter

Her har du/I muligheden for at købe en virkelig flot og indflytningsklar lejlighed beliggende i rolige omgivelser i udkanten af jyllandskvarteret i Helsingør og med kort afstand til badestrand i Snekkersten.

Fra den nordvendte svalegang træder du ind i lejlighedens entre som er i åben forbindelse med lyst og funktionelt rummeligt køkken. Fra køkkenet er der et stort vindue, hvorfra der er kig til Øresund og Sverige i horisonten. Entre med plads til sko og overtøj. Lækkert badeværelse fra 2021 med gulvvarme og håndklædevarmer samt vaskemaskine. Rummelig stue med plads til spisearrangement og sofagruppe. Fra stuen er der udgang til sydvendt altan med flisegulv. Stort dejligt soveværelse, hvor der også er plads til at indrette hjemmekontor. Der er ydermere stor skabsvæg med masser af plads. Lejligheden har flotte gulve i stue og soveværelse, som er afslebet og hvidpigment-lakeret.

Til lejligheden er der brugsret til eget kælderrum. Lejlighedens andel af et tidligere fælleslån er indfriet. Lejligheden er beliggende i en sund og veldreven ejerforening med en god økonomi.

Området er omkranset af hav, strand og skov, og der er samtidig kort afstand til den gamle charmerende handelsby Helsingør med mange specialforretninger, hyggelige cafeer og spisesteder. Tager I Kystbanen kan I være på Hovedbanegården i København på ca. 40 min.

Ring 2843 2980 og aftalt tid til en personlig fremvisning.