Humlebæk Center 28, 1. 3., 3050 Humlebæk

2 værelses lejlighed i indflytningsklar stand i sund og veldrevet andelsboligforening.

Super dejlig og lys andelsbolig
Fantastisk beliggenhed ovenpå Humlebæk Centeret. Ved siden af kystbanen har du nem adgang til at komme til f.eks. Helsingør eller København på kort tid.

Ligeledes har du gode indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet og små hyggelige butikker på Strandvejen, som ligger blot 5 min. gang fra boligen.

Ud over Louisana byder Humlebæk på skøn natur og hyggelig stemning. Igennem en lille skov kan du f.eks. tage forbi Årstiderne, hvor du kan købe økologiske vare. Eller tag en smuttur forbi Sletten Havn og nyde en is. Der er selvfølgelig også flere gode bademuligheder, da Humlebæk ligger ud til Øresund.~

Lejligheden er opført i 2003 og fremstår stadig meget flot og indflytningsklar. Med en loftshøjde på 3,28 meter er her en virkelig god rumfornemmelse. Derudover et godt lysindfald fra de store vinduespartier (fra gulv til loft).

Lejligheden indeholder: Entré, flot badeværelse med gulvvarme og vaskemaskine, soveværelse med skabsplads. Lejlighedens hjerterum er køkken/alrum og stue som er et stort åbent rum. I stuen er der fransk altan (2 døre kan åbnes indad).

Der er mulighed for at sidde ude på den sydvendte svalegang, hvor sælger har et lille bord og et par stole stående.

Ydermere kan det oplyses, at der tilhører et depotrum til lejligheden og at der er gode parkeringsforhold.