Parkvej 7A, st., 3480 Fredensborg

Nabo til Fredensborg Slotspark og en gåtur fra Esrum Sø.

Nu har du muligheden for at købe en super hyggelig lejlighed med nærmest perfekt beliggenhed for dig/jer som elsker natur og alligevel ønsker at være tæt på indkøb og gågademiljø.

Man kommer til at bo i en lille veldrevet ejerforening, hvor man har en flot fælles have direkte ud til Slotsparken. Så her er du på tætteste hold, når Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary kommer ridende forbi på hesten.

Til ejerforeningen er der fælles kælderrum og fælles parkering. I kælderen har hver lejlighed sin egen vaskemaskine med separate elmålere.

Lejligheden er funktionel og perfekt for dig/jer som ønsker et lille hyggeligt hjem. Indretningen på de 41 m2 er således: Stor entré, pænt badeværelse med gulvvarme og lyse fliser, hyggelig stue med flotte fyrtræsplanker, højt til loftet og med praktisk varmepumpe. Stuen fungerer både som opholdsrum og som soveværelse, idet sælger har en sofa som omdannes til seng. Endvidere er der et flot lyst køkken med spiseplads.

Ejendommen opvarmes med naturgas, men idet sælger har fået installeret varmepumpe er der minimal udgift til naturgas for nærværende lejlighed.