Hallandsvej 67, Apperup, 3140 Ålsgårde

126 m2 bolig + 126 m2 høj tør kælder.

Bo i eftertragtet parcelhuskvarter direkte ud til skønt naturområde.

Uanset om du er ung eller ældre vil denne beliggenhed tiltale de fleste. På Hallandsvej 67 kommer du til at bo i et populært parcelhuskvarter ud til grønne omgivelser. Fra baghaven er der havelåge ud til et lille grønt område, hvor der er 2 små søer samt sti over til Nordkysthallen med fodboldbane, håndboldhal og tennisbaner.
For børnefamilier ligger huset fantastisk godt. Boligen er beliggende et par minutters gang til Børnehuset Hallandsgården og fra Hellebæk Skole afdeling Apperup. Indkøbsmuligheder og station ligger ca. 10 min. gang fra ejendommen.

Når du ankommer til ejendommen, kan du parkere bilen under carporten, som er i forbindelse med ejendommens indgangsparti.

Ejendommen rummer i alt 252 etagemeter, fordelt med 126 m2 bolig som er indrettet således: Entré med trappe ned til kælder. 3 børneværelser, stort forældreværelse, lille kontorplads indrettet i den tidligere entré. Gæstetoilet med gulvvarme, originalt men velholdt badeværelse med gulvvarme, badekar og toilet, funktionelt og fint køkken med gaskomfur. Køkkenet ligger i åben forbindelse med dejlig stue hvor der er brændeovn og udgang til overdækket terrasse.
Kælderen på 126 m2 forefindes endnu et badeværelse med brus, kæmpe gildesal, disponibelt rum med gulvvarme og ekstra isolering i ydervægge, værksted, viktualierum og lille bryggersrum.

Måske er dette jeres nye hjem? Bestil en personlig fremvisning allerede i dag, RING på tlf. 8181 6767.

Familiens foretrukne rum har afgjort været køkkenet, stuen og den overdækket terrasse som alt sammen ligger ud mod baghaven, hvor man har sol fra morgen til sen aften og samtidig kan nyde den smukke natur.
Boligens detaljer: Der er dræn rundt om ejendommen. Ejendommen har fået hulmursisolering.