Steenhøjs-Åsen 25, Udsholt, 3250 Gilleleje

Velholdt sommerhus med nyt tag fra 2021.

Søger I et skønt fristed på Nordkysten så se her. Hyggeligt og lyst sommerhus med loft til kip, ovenlysvindue, fyrtræsgulve, brændeovn og en varmepumpe som kan betjenes med SMS. I 2022 blev der indlagt fibernet. Sommerhuset er beliggende på en virkelig dejlig velbevokset grund, hvor man er total ugenert i hele sommerperioden. Selvom adressen er Steenhøjs-Åsen 25, har man indkørsel fra den lille lukket stikvej Eng-Ager.
Det er et populært sommerhusområde, som ligger ca. 4 km. fra den charmerende havneby Gilleleje. Fra sommerhuset er der ca. 1.200 til stranden.

I 1974 blev dette skønne sommerhus opført med et bebygget areal på 77 m2, hvoraf 67 m2 som sommerhus og 10 m2 som udhus. Udhuset der i dag er inddraget som en del af sommerhuset og indrettet som et værelse, der dog ikke registeret godkendt.
Sommerhuset indeholder på de 77 etagemeter: Fordelingsgang til 2 gode værelse, som begge har plads til en dobbeltseng, velholdt originalt badeværelse med brus. Stor lys stue med loft til kip og udgang til stor overdækket træ terrasse mod syd. Åbent køkken med stalddør ud til østvendt terrasse. I køkkenet er der ovenlysvindue. Stuen er indrettet med spiseafdeling og sofagruppe. Fra stuen er der endvidere trappetrin ned til disponibelt rum, som er indrettet som værelse.

På grunden forefindes ydermere en carport med dertilhørende udhus.