Nordre Strandvej 100B, 3150 Hellebæk

Ferie i hverdagenFørste række og endda med lave ejerudgifter - Sublim beliggenhed højt hævet over Øresund med storslået udsigt på alle årstider i alt slags vejr.

Som at være på ferie i hverdagen, bare hjemme hos dig selv. Her vågner man op til den skønne lyd af bølger, der ruller ind på stranden. Nyd morgenkaffen til solopgang over Sverige.

Fantastisk lejlighed med egen gårdhave med direkte adgang ned til stranden og altan ud til vandet. Nyd solopgang og solnedgang i hele sommerperioden. Oplev vandet og lysets farver forandrer sig time for time og oplev krydstogtskibe og lystbåde sejle forbi. Se lyset langs den svenske kyst i de mørke timer. Nyd havets rige fugleliv lige foran dine vinduer. En beliggenhed kun for livsnydere.
Hellebæk er et fredfyldt åndehul ved natursmukt område med skov, søer og hav beliggende på Nordkysten 5 km. fra Helsingørs historiske gamle by. Fra boligen er der 0 meter til stranden og ca. 500 meter til skoven, hvor du finder Hammermølle Cafe. Sælger nyder en løbetur i den naturskønne skov med søer og stier og slutter af med et dyp i Øresund.

På et af de få steder langs Nordre Strandvej har man netop her på adressen sol hele eftermiddagen og langt ud på aftenen om sommeren.

I kommer til at bo i den største lejlighed i ejerforeningen, som består af i alt 4 ejerlejligheder.

Lejligheden byder bl.a. på niveau forskudte plan, højt til loftet, sildebensparket, terrassedøre og store vinduespartier ud mod vandet, 3 værelser og 2 badeværelser mm.
Lejligheden er på 157 m2 og indrettet således: Entré hvorfra man ser igennem lejlighedens store hjerterum og blikket rettes ud mod vandet allerede når du træder indenfor i boligen. Ved entréen er der lille depotrum til overtøj, pænt badeværelse med brus. Fra entréen er der trappetrin ned til det store hjerterum som er en stor stue hvorfra man kan gå ud til en dejlig gårdhave ud mod vandet, fra stuen kan man gå ind til et kontor/børneværelse, fra stuen kan man gå op af et par trappetrin hvor man har 2 gode store værelser samt endnu et lækkert badeværelse med både badekar og brus. Fra stuen kan man ydermere gå ned af et par trappetrin til spiseafdeling samt køkken med gulvvarme. Fra køkken-alrummet er der udgang til stor altan direkte ud til vandet.

Til lejligheden er der 2 parkeringspladser. Der vil være mulighed for at få ladestander til elbilen.

Få de vilde oplevelser på og ved havet. Om du er til vinterbadning, havkajak, paddle board, windsurfing, alt er muligt herfra. Tænk at kunne være så heldige at kunne se vilde tun og marsvin springe over havoverfladen.