Storesøvej 6A, Langesø, 3080 Tikøb

Skøn naturgrund på 1200 kvm i det idylliske Langesø

I idylliske Langesø Plantage i Nordsjælland har I nu mulighed for erhverve jer denne skønne naturgrund på 1200 kvm. Her kan I opføre jeres drøm af et sommerhus på op til 120 kvm samt supplere med op til 50 kvm småbebyggelse.

Grunden ligger fredeligt og ugeneret på privat stikvej og er med træer og beplantning godt afskærmet fra de tilstødende nabogrunde. Mod syd åbner grunden sig mere op, og I får her et uspoleret og langstrakt udsyn - til blandt andet frugthave, marker og åløb, der jævnligt besøges af svaner og andre fuglearter. I samme retning er der tilmed fri passage til solens bane, hvilket gør grunden særdeles solrig og helt ideel til fremtidig udnyttelse af solenergi.

Grunden, som den står i dag, er endnu ikke byggemodnet, men el, brugsvand, kloak samt fibernet ligger klar til tilslutning direkte fra Storesøvej.


Derudover må der påregnes omkostninger til ekstrafundering.

Grunden er en del af den 50 hektar store Langesø Plantage.Et naturområde, der tidligere har været Danmarksberømt planteskole med import af udenlandske og eksotiske planter, og som blandt andet tæller kongehuse og landets botaniske haver som storkunder. Fortiden som planteskole sætter den dag i dag fortsat sit præg i Langesø.

Overalt mødes du af en bred vifte af planter fra alle dele af verdenen: lotus, rhododendron, åkander, bregner m.m. Det frodige planteliv blander sig på charmerende vis med områdets mange små søer og åløb og danner samtidig grobund for et rigt og vildt dyreliv. Langesø grænser desuden op til andre smukke naturområder: Esrum Sø og Gurre Sø med mulighed for at bade og vandre, samt Hornbæk Golfklub, hvor du kan nyde en runde golf midt i naturen. Udover grundens naturrige og fredfyldte placering, er der heller ikke langt til indkøb, oplevelser og kultur.

Blot 3 km væk ligger Tikøb by med supermarked, bager, slagter og røgeri. 10 km væk ligger de charmerende kystbyer Hornbæk og Espergærde med strand, havn, spisesteder og et mangfoldigt leben. Har man behov for metropolstemning, er der ligeledes kun 10 km til Helsingør, hvor man finder shopping, kultur, historie og moderne arkitektur i form af bl.a. Kronborg, Helsingør madmarked og Søfartsmuseet, tegnet af det verdenskendte arkitektfirma BIG.

Fra Helsingør er der desuden blot 20 minutters overfart til Helsingborg i Sverige.Med denne grund, får I mulighed for at opføre et sommerhus lige efter jeres ønsker på en fredfyldt og naturskøn beliggenhed - med alt hvad man skal bruge lige i nærheden. Kom ud og oplev den på egen hånd.

Eksempler og priser på nyopført sommerhus:

Eksempel 1. Sort træhus fra HusCompagniet på 110 m2.

· Udvendig vandret træbeklædning, sort RAL9005
· Sprossede vinduer / Formaplus Træ/Alu fra Rationel
· Nilan ventilationsanlæg
· Centralstøvsuger
· Filt på indvendige vægge
· Trægulv og klinker: standard
· Afsatte beløb
- Afsat kr. 145.000 til inventar fra HTH
- Afsat kr. 50.000 til ekstra el
- Afsat kr. 50.000 til hvidevarer
- Afsat kr. 25.000 til regulering af VVS-basispakke til fx væghængte toiletter, linjeafløb i bruseniche, rainshower i master bathroom
- Pris fra 2,3 mkr. ekskl. varmekilde, evt. faskine/trixtank, ekstrafundering og bortkørsel af overskudsjord