Vindrosen 13, Ellekilde, 3140 Ålsgårde

Indflytningsklart klyngehus med skøn gårdhave.

Velkommen til et af de populære klyngehuse i Romerparken i Ålsgårde. Her er der tale om et virkeligt dejligt hjem, hvor de fleste vil kunne se sig selv. Boligen er på 112 etagemeter heraf 102 m2 bolig og 10 m2 indbygget udhus som er indrettet med bryggers. Taget blev udskiftet i 2011 og jf. tilstandsrapporten holder tagstenene til 2091.

Boligen er indrettet med: Entré og fordelingsgang med hvide klinker samt 2 garderobeskabe som medfølger. For enden ad fordelingsgangen er der et praktisk bryggers fra 2021, hvor der er installeret vaskemaskine og tørretumbler. Bryggerset har udgang til baghave og forhave. Bryggerset er ikke en del af boligarealet og har status som udhus.
Der er 2 gode børneværelser lige ved siden af hinanden. Begge værelser har udsigt til gårdhaven. Et flot badeværelse fra 2015 med gulvvarme og hængetoilet. Der er ovenlysvindue på badeværelset, så man nemt kan lufte ud. Pænt og velfungerende vinkelkøkken med nyere skabslåger. Fra køkkenet er der direkte adgang til boligens hjerterum - stuen. Stuen er samlingspunktet hvor der både er plads til sofagruppe og spisearrangement. Fra den store lyse stue med vinduespartier er der også terrassedør ud til den hyggelige gårdhave.
Ydermere er boligen indrettet med et stort forældresoveværelse med skabe der ligeledes medfølger.

Gårdhaven er beliggende ugenert og total hyggelig. I sommerperioden kan du sidde under den overdækket terrasse og spise friske vindruer.

Endvidere har ejerne af dette klyngehus brugsret til én af de kun 4 carporte i bebyggelsen.

Til området er der et lille grønt fællesareal. Derudover ligger Romerhusene i et smukt område med åbne marker og Hornbæk Plantage. For dem som har børn eller benytter sig af offentlig transport, så ligger Skibstrup Trinbræt under 500 meter fra ejendommen, så man har let adgang til at komme til f.eks. Helsingør.
Ålsgårde er en af Nordkystens hyggelige byer omgivet af skøn natur. Der er ca. 5 km. fra den gamle charmerende handelsby Helsingør og ca. 6 km. til den populære sommerhusby Hornbæk. Samtidig er ca. 10 min. kørsel til Espergærde og motorvejsforbindelse til København.

For personlig fremvisning ring til ejendomsmægler Kasper Wilstrup på tlf. 28301059.