Roligheds Alle 12, Mørdrup, 3060 Espergærde

Hus og beliggenhed går op i en højere enhed.

Ønsker man at bo på en stille og idyllisk vej, med flot gammel allé, hestefolde, Egebæksvang skov i baggrunden og et stort stisystem i den skønneste natur ud til Flynderupgård, så er Roligheds Alle 12 den oplagte adresse. Beliggenheden er svær at finde bedre, hvis man vil bo i Espergærde. Man har ca. 3 min. gang til stationen, hvorfra der blot er 30 min. til Østerport med kystbanen. Der er ca. 10 - 15 min. gang til restauranter på Strandvejen, havnemiljø og strand. Indkøb kan nemt gøres i Espergærde Centret, som ligger ca. 7 min. gang fra ejendommen. Endvidere kort afstand til idrætsforeninger, daginstitution og skole.

Yderst velholdt villa med flot tilstandsrapport. Siden opførelsesåret er boligen totalombygget og fremstår udefra yderst charmerende med sort træbeklædning, hvide sprossede vinduer og terrassedøre. Indvendigt fremstår villaen som en moderne bolig med store opholdsrum, hvor familien kan samles.

Villaen har et boligareal på 184 m2, som er indrettet således: Stor entré med fordelingsgang, trappe til første sal, lækkert badeværelse med gulvvarme fra 2021 med store klinker på gulv og i bruseniche og tre gode værelser. Husets hjerterum i stueplan, er køkkenet som ligger i åbent forbinde til den store stue, som både kan indrettes med spiseplads og sofagruppe. Der er både udgang til overdækket terrasse mod vest og ligeledes er der udgang til have mod syd. Ydermere forefindes praktisk bryggers med egen indgang.

Førstesal er indrettet med stor lys stue, med loft til kip, brændeovn og udgang til altan, hvor man kan sidde og nyde aftensolen i sommerperioden. Forældresoveværelse med skabsvæg og fransk altan. Børneværelse ligeledes med fransk altan. Flisebadeværelse med brus.

En skøn, meget privat og ugenert have, som er anlagt med små hyggelige solkroge, overdækket terrasse, bålplads ved den udendørs pejs, gamle frugttræer og økologisk køkkenhave, hvor man både kan finde purløg, porre, kartofler og jordbær mm. Der er stadig god plads i haven til at børnene kan løbe, lege og hoppe på trampolin.

Carport med spot i loft og i forlængelse af carporten, forefindes et isoleret udhus.

På trods af en skøn bolig og attraktiv beliggenhed, er der forholdsvis lave ejerudgifter. Bonusinfo: Skal I belåne ejendommen med fuldt realkreditlån, så får I en besparelse på ca. 45.000,- i tinglysningsomkostninger.

Ring for personlig fremvisning til ejendomsmægler Agnieszka Wilstrup på tlf. 2843 2980.