Krondrevet 5, 3140 Ålsgårde

OPVARMES MED FJERNVARME

Dejligt lyst dobbelthus i 2 plan beliggende på total ugenert sydvendt grund. Skøn baghave med kig til træer i horisonten.

I trygge omgivelser med søde naboer, gode parkeringsforhold og kort afstand til skøn natur ved Hornbæk Plantage ligger dette velholdte dobbelthus.

Krondrevet er en veldrevet grundejerforening med legeplads samt gode parkeringsforhold. Som noget unikt i Ålsgårde, har grundejerforeningen sit eget fjernvarmeanlæg, hvilket gør at man har sikret lave varmeudgifter.

Dobbelthuset har et areal på 106 m2 bolig som deler sig således: Entré med klinkegulv, gæstetoilet, gang med trappe til 1. sal, hyggelig stue med dobbeltdøre ud til den skønne baghave. Lyst og pænt nyere køkken (2015) med lille spiseplads. Fra køkkenet er der både udgang til baghave og udgang til den nordvendte frontside af boligen, hvor man kan sidde en varm sommerdag og slappe af i skyggen.
Førstesalen er indrettet med en mellemgang centralt i boligen, hvorfra man har adgang til stort flisebadeværelse med gulvvarme og brus. Stort rummeligt soveværelse med udgang til overdækket svalegang/terrasse. Endvidere en stor stue med dobbeltdøre ud til samme overdækket terrasse. Stuen på 1. sal er i dag indrettet med 2 små børneværelser og et gamerrum. (Om man har brug for 2 små børneværelser, så er opdelingen perfekt. Hvis behovet er et stort rum i stedet, så er det nemt og overkommeligt. (Se evt. præsentationens plantegninger).
Ålsgårde er en af Nordkystens hyggelige byer omgivet af skøn natur. Der er ca. 6 km. fra den gamle charmerende handelsby Helsingør og ca. 6 km. til den populære sommerhusby Hornbæk. Samtidig er der ca. 10 min. kørsel til Espergærde og motorvejsforbindelse til København. Området er attraktivt for børnefamilier som i stigende grad søger til området.

Tæt til indkøbsmuligheder, trænings faciliteter, trinbræt med togforbindelse til Helsingør. Derudover kort afstand til daginstitutioner, klub- og kulturliv på Bølgen, skoler mm.