Værmlandsvej 4, Apperup, 3140 Ålsgårde

Yderst velholdt rækkehus med 2 badeværelser og med terrasser mod øst og vest


Nu har I muligheden for at købe et dejligt rækkehus på 141 m2 i det skønne og børnevenlige Ålsgårde nær Børnehuset Hallandsgården, Apperup Skole, Nordkysthallen, indkøbsmuligheder samt skov, sø og hav.

Et virkelig skønt rækkehus, med bl.a. højt til loftet, pæne ensartet gulve og filt på de fleste vægge. Huset er igennem de sidste 20 års tid blevet forbedret med følgende: 2 badeværelser fra hhv. 2003 og 2007 begge med gulvvarme, køkkenet fra 2010, grovkøkken/bryggers fra 2016, bølgeeternittaget udskiftet i 2010, varmepumpe installeret i 2015 og brændeovn udskiftet i 2020. Elinstallationstavlen blev udskiftet i 2016. Terrasse fra 2021 opført i hårdt træ med propper og markise med motor monteret i 2020. Så I kan glæde jer over at I nærmest kun skal male og så har man et rigtigt fint og indflytningsklart rummeligt rækkehus.

Haven er mod vest er total lukket og man kan nyde solen langt ud på de sene sommeraftener. Hyggelig gårdhave mod øst, hvorfra der er låge til lille sti som fører ned til Hallandsvej.

Rækkehuset er indrettet som følgende: Entré med klinkegulv, velholdt badeværelse med brus, pænt køkken med bordplader af granit. I køkkenet er der lille spiseplads. Praktisk og pænt bryggers/grovkøkken med ekstra meget skabsplads samt stor stålhåndvask med vandhane med slange. Bryggers er klinkegulv med gulvvarme. Der er udgang til gårdhaven fra bryggerset. Endvidere fordelingsgang til 2 gode børneværelser, stort forældreværelse samt endnu et pænt flisebadeværelse med brus. I dette badeværelse er der både vaskemaskine og tørretumbler. Kæmpe vinkelstue hvor der er brændeovn, pejseindsats og varmepumpe. Fra stuen er der udgang til dejlig solrig baghave.

Ydermere forefindes carport med mekanisk port, udhus samt drivhus.

Selvom energimærket er med karakter E, så har sælger forholdsvis lave udgifter til elektricitet, som huset varmes op med.

Ring til ejendomsmægler Agnieszka Wilstrup på tlf. 28432980 for at få en personlig fremvisning.